پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ دی ۱۳۹۵، ۱۸:۳۹

رئیس بهزیستی شهرستان بشرویه:

۲۱ کودک بازمانده از تحصیل در بشرویه شناسایی شد

۲۱ کودک بازمانده از تحصیل در بشرویه شناسایی شد

بشرویه- رئیس بهزیستی شهرستان بشرویه از شناسایی ۲۱ کودک بازمانده از تحصیل تحت پوشش این سازمان در بشرویه طی سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قلی پور رئیس بهزیستی شهرستان بشرویه عصر دوشنبه در جلسه نهضت سواد آموزشی شهرستان بشرویه اظهارکرد: سال گذشته تعداد ۴۱کودک تحت پوشش بهزیستی که در معرض ترک تحصیل و یا بازمانده از تحصیل بودند شناسایی شدند.

رئیس بهزیستی شهرستان بشرویه گفت: در راستای ریشه کن شدن بی سوادی، بهزیستی شهرستان بشرویه به کمک مربیان و کارشناسان مجرب، کار شناسایی کودکان بی سواد و کم سواد را انجام داده و در همین زمینه سال گذشته ۴۱کودک در طرح یادگیری ساماندهی شدند.

وی افزود: در این طرح به ازای هر کودک بی سواد یا کم سواد شناسایی شده تحت پوشش مبلغ دو میلیون ریال هزینه می شود که در مجموع در سال گذشته در همین راستا ۵۰ میلیون ریال برای سوادآموزی کودکان شناسایی شده پرداخت شده است.

قلی پور اظهار داشت: امسال نیز با کمک مددکاران و کارشناسان این نهاد از ابتدای سال تاکنون ۲۱نفر دیگر شناسایی شده اند.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان بشرویه بیان کرد: برای هر کودک نیز امسال مبلغ ۲میلیون ریال هزینه خواهد شد که از این مقدار ۵۰۰هزار ریال در جهت شناسایی و مابقی برای خرید اقلام مورد نیاز از قبیل کتب، لوازم التحریر، مباحث مربوط به ورزش و سلامت این کودکان هزینه خواهد شد.

کد خبر 3860768

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha