پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ دی ۱۳۹۵، ۱۳:۵۶

معاون سوادآموزی آموزش‌وپرورش خراسان‌شمالی:

۶۳/۴ درصد از بی‌سوادان روستایی در خراسان شمالی باسواد می‌شوند

۶۳/۴ درصد از بی‌سوادان روستایی در خراسان شمالی باسواد می‌شوند

بجنورد- معاون سوادآموزی اداره کل آموزش‌وپرورش خراسان‌شمالی گفت: ۶۳/۴ درصد از بی‌سوادان روستایی استان تا پایان امسال باسواد می‌شوند.

مهدی مودی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۷ هزار و ۷۹۸ نفر از بی‌سوادان در استان جذب کلاس‌های سوادآموزی شده‌اند که از این تعداد ۶۳/۴ درصد روستاییان هستند.

مودی با اشاره به اینکه رشد نرخ مشارکت در حذف بی‌سوادی در روستاهای استان بالاتر از نرخ شهری بوده است، افزود: طی امسال ۴ هزار و ۹۴۴ نفر روستایی در کلاس‌های سوادآموزی جذب‌شده‌اند.

وی تصریح کرد: همچنین طی امسال ۳۶.۶ درصد شامل ۲ هزار و ۸۵۴ نفر در مناطق شهری نیز جذب کلاس‌های سوادآموزی شده‌اند که از آموزش‌های لازم در حوزه سوادآموزی برخوردار خواهند شد.

این مسئول اظهار کرد: در حال حاضر ۸۳.۸ درصد از سوادآموزان جذب‌شده در کلاس‌های سوادآموزی را زنان و ۱۶.۲ درصد را مردان تشکیل داده‌اند.

مودی تصریح کرد: همچنین طی امسال ۶ هزار و ۵۳۵ نفر از زنان و یک هزار و ۲۶۳ نفر از مردان در مناطق شهری و روستایی در قالب دوره‌های سوادآموزی باسواد می‌شوند.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش‌وپرورش استان بیان کرد: هم‌اکنون ۸ هزار و ۷۱ نفر بی‌سواد در خراسان شمالی وجود دارد.

کد خبر 3861486

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha