پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ دی ۱۳۹۵، ۱۵:۰۶

بعد از مطرح شدن بحث بازنشستگی؛

اقدام هماهنگ بازیکنان پرسپولیس در حمایت از علی‌اکبر طاهری

اقدام هماهنگ بازیکنان پرسپولیس در حمایت از علی‌اکبر طاهری

بازیکنان پرسپولیس در اقدامی هماهنگ بعد از مطرح شدن بحث بازنشستگی علی اکبر طاهری و جدایی وی از باشگاه پرسپولیس، به حمایت از وی پرداختند.

به گزارش خبرنگار مهر، چند روزی است که موضوع برکناری و استعفای علی اکبر طاهری از سرپرستی باشگاه پرسپولیس مطرح شده است. این موضوع حتی واکنش وزیر ورزش را هم در پی داشت. مسعود سلطانی فر روز گذشته  در حاشیه مجمع فدراسیون دوچرخه سواری درباره نامه استعفای طاهری که به وزارت ورزش رسیده است، گفت:« چیزی در این خصوص نشنیده ام. باید این مساله را از کسانی که می گویند سئوال کرد.»

در این میان همچنین صحبت از بهروز منتقمی برای حضور در باشگاه پرسپولیس به جای علی اکبر طاهری به میان آمد که خود منتقمی نیز این موضوع را تکذیب کرد.

با این حال بازیکنان پرسپولیس امروز در اقدامی مشترک به موضوع جدایی طاهری از پرسپولیس واکنش نشان دادند تا نشان دهند این موضوع در حد شایعه نیست و بحثی  جدی است.

علاوه بر کمال کامیابی نیا، رامین رضاییان، فرشاد احمدزاده، محسن مسلمان، حسین ماهینی، علیرضا بیرانوند و مهدی طارمی که در صفحات مجازی متن هایی را در حمایت از طاهری منتشر کرده اند، علی پروین هم دست به این اقدام زده است.

کد خبر 3861565

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha