پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۱۰

قاضی زاده هاشمی:

۹دی شناخت حقانیت و بصیرت مردم را نشان داد

۹دی شناخت حقانیت و بصیرت مردم را نشان داد

شیراز _ نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: حرکت بزرگ ۹ دی برگرفته از شناخت حقانیت و بصیرت مردم بود.

به گزارش خبرنگار مهر، احسان قاضی زاده هاشمی شامگاه سه شنبه در جمع دانشجویان دانشگاه شیراز به مناسب ۹ دی گفت: آنچه که لازم است یک تاریخ نگاری از حوادث قبل از ۹ دی است.

وی ادامه داد: باید به ۱۸ تیر ۷۸ و حوادث کوی دانشگاه نیز نگاه کرد که به دلیل ندانم کاری برخی منجر به حادثه ای علیه نظام شد و آن ۵ روز باعث حرکت بزرگ ۲۳ تیر ماه شد که مردم تهران به خیابان ها آمدند.

نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اما باید به این مهم توجه داشت که به چه دلیل پس از گذشت ۱۰ سال فتنه ۸۸ روی می دهد که چندین ماه طول می کشد در حالیکه در سال ۷۸ فتنه ۵ روز طول کشید.

قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: مهمترین دلیل این طولانی شدن فتنه ۸۸ این بود که برخی از تجربیات سال ۷۸ در سال ۸۸ استفاده کردند.

وی ادامه داد: در سال ۸۸ هیچگونه بحث انتخاباتی نبود بلکه حرف آنها گذشتن از نظام و براندازی بود زیرا طی یک مدت کوتاه تمامی سخنان تغییر کرد.

قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: در همان زمان ۱۴ دیپلمات از فرصت استفاده کردند و پناهنده شدند و کسانیکه باید ضامن امنیت مردم باشند کنار رفتند که این نشان از عدم بصیرت آنها داشت.

وی یادآور شد: فتنه ۸۸ عبور از یک فرد، یک انتخابات نبود زیرا دشمنان با برخی افراد داخلی هماهنگ شدند برای عبور از نظام.

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۹دی باید همواره مد نظر باشد، گفت: باید مراقب باشیم که هیچگاه به دشمن اعتماد نکنیم زیرا در برجام هم شاهد بودیم که چگونه بدقولی شد و باز هم ممکن است این اتفاقات روی دهد.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: باید از اتفاقات ۸۸ و حرکت بزرگ ۹ دی عبرت بگیریم و هیچگاه اعتماد به دیگران و دشمنان نکنیم.

کد خبر 3861880

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha