پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۵ مهر ۱۳۸۵، ۱۳:۳۸

سهراب سليمي در نشست نقد كارگرداني نمايش "شهادت‌خواني ...":

كارگردان در اثر نمايشي حرف اول را مي‌زند

كارگردان در اثر نمايشي حرف اول را مي‌زند

رئيس هيئت مديره انجمن كارگردانان خانه تئاتر روز گذشته در جلسه نقد و بررسي كارگرداني نمايش "شهادت‌خواني انسان‌هاي سرگشته ..." كه با حضور عوامل و تماشاگران در تالار قشقايي برگزار شد، كارگردان را كسي معرفي كرد كه در اثر نمايشي حرف اول را مي‌زند.

به گزارش خبرگزاري مهر، سهراب سليمي در ابتداي اين نشست گفت: "همه ما در بخشي از خانواده بزرگ تئاتر كار مي كنيم كه صنوف تئاتري با ارزش هاي مختلف در آن حضور دارند. ما به عنوان انجمن كارگردانان خانه تئاتر هرگز جا پاي كانون ملي منتقدان تئاتر و انجمن منتقدان و نويسندگان خانه تئاتر نمي گذاريم و با حفظ احترام به آنها به دعوت گروه اجرايي براي برگزاري اين نشست لبيك گفتيم."

رئيس هيات مديره انجمن كارگردانان خانه تئاتر خاطرنشان كرد: "جامعه جهاني امروز به سمت و سوي تخصصي شدن پيش مي رود و در اين محفل دوستانه وظيفه من حفظ و حراست از جايگاه منتقدان است. نگاه به كارگرداني يك اثر بهانه اي براي بينندگان است تا به رايزني بپردازند. معتقدم اگر مقوله ها و جايگاهها در تئاتر اصولي تعريف شوند، نگاهها شفاف خواهد شد و تعامل و رابطه هاي فراگير بيشتر استفاده مي شود."

وي درباره نحوه نگاه به آثار تئاتري اظهار داشت: "به نظر من به عنوان يك بيننده هيچ اثري هنري بد نيست و اين بد ما هستيم كه گاهي اثر هنري را بد مي بينيم. هر اثري شكوفايي در خود دارد و از نگاه من تامل برانگيز است. در نمايش "شهادت خواني انسان هاي سرگشته ..."، كارگردان روح اله جعفري راهبردهايي را ايجاد كرده كه بايد با تامل بنشينم و فكر كنم تا ارتباط آنها را به دست آورم."

سليمي ادامه داد: "در اين نمايش پرديس افكاري بازي درخشاني دارد. من هرگز بازي درخشان اين هنرمند را در نمايش "باغ آلبالو" به كارگرداني دكتر ركن الدين خسروي فراموش نمي كنم."

در ادامه اين نشست كارگردان نمايش "شهادت خواني انسان هاي سرگشته ..." گفت: "ما از نقد هيچ هراسي نداريم و به همين خاطر از انجمن هاي مختلف از جمله انجمن كارگردانان خانه تئاتر دعوت كرديم تا بيايند و ما را نقد كنند و مصرانه معتقديم تعامل بحث و نقد براي يك اثر و سازندگان آن بايد باشد تا اثر نمايشي به شكوفايي برسد."

روح اله جعفري ادامه داد: "بيش از 10 سال است كه به عنوان منتقد در حيطه تئاتر و سينما قلم مي زنم و صادقانه مي گويم هنوز نياز به آموختن دارم و با خلوص نيت دست محبت جهت نقد كردن به همكارانم دراز كرده ام و از توجه آنان به اين اثر نمايشي بي نهايت سپاسگزارم."

کد خبر 386241

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha