به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی کریمی امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در اظهار داشت: ۲۴ درصد از مجموع جرائم اینترنتی در استان را مزاحمت تلفنی تشکیل می دهد همچنین ۲۲ درصد از جرائم برداشت غیرمجاز از حسابهای بانکی، ۱۲ درصد اخاذی و تهدید و ۹ درصد انتشار فیلم های خصوصی و خانوادگی می باشد.
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه با با بیان اینکه ۵۳ درصد از جرائم اینترنتی در شبکه های اجتماعی رخ داده، گفت: ۱۴ درصد از مجموع جرائم اینترنتی از طریق سایت ها و فروشگاه های مجازی و ۱۳ درصد با سوء استفاده از اعتماد عمومی اتفاق افتاده است.
وی با اشاره به افزایش هشت درصدی مراجعات گفت: پرونده های تنظیمی نیز رشد ۴۰۰ درصدی داشته و حجم پرونده های ارسالی از پلیس فتای استان به سایر پلیس فتاها ۱۶ درصد و ارسال پرونده پلیس تخصصی در بحث قاچاق ۲۲ درصد افزایش یافت.
سرهنگ کریمی با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی تشکیل باندهای اطلاعاتی در استان گفت: برداشت اینترنتی غیرمجاز از حسابهای بانکی ۴۴ درصد کاهش داشته است اما در سرقت و کلاهبرداری با رشد ۹۲ درصدی مواجه بودیم.
وی با اشاره به کاهش ۴۰ درصدی جرائم اخلاقی افزود: طی این مدت با افزایش ۱۷۸ درصدی مزاحمت های اینترنتی و افزایش ۶ درصدی انتشار فیلم های خصوصی در استان مواجه بودیم.
سرهنگ کریمی در ادامه از افزایش ۱۶۷ درصدی تبلیغ و فروش لوازم ممنوعه و رشد ۷۱ درصدی تهدید و اخاذی خبر داد و گفت: کشفیات جرائم اینترنتی رشد ۱۶ درصدی داشته است.
وی اظهار کرد: باندی که در شبکه اجتماعی ۸۵۰ عضو داشته و فیلم و تصاویر خصوصی کاربران را به اشتراک گذاشته بود نیز شناسایی و منهدم شد و در این راستا ۱۶ نفر دستگیر شدند.
سرهنگ کریمی با بیان اینکه بیشتر کلاهبرداران جوان هستند، افزود: قربانیان نیز عمدتا زنان هستند و بیشتر مجرمان مرد هستند.
نظر شما