به گزارش خبرگزاري مهر، علي فروتن، بازيگر و كارگردان تئاتر كودك و نوجوان، به روابط عمومي سيزدهمين جشنواره تئاتر كودك و نوجوان گفت: "رنگ، موسيقي و حركات موزون تنها باعث مي شود حرف هنرمند جذابيت بيشتري داشته باشد و كودك را آماده دريافت مطلب كند، ضمن اينكه كودك را با مفهوم هارموني آشنا مي كند."
وي ضمن تاكيد بر دوري از هرگونه مستقيم گويي در آموزه هاي تئاتر كودك و نوجوان گفت: "گرچه مخالف هر نوع مستقيم گويي در تئاتر هستم، اما اعتقاد سختي به وجود مضامين آموزشي در تئاتر كودك دارم. همه مسائل مبتلا به افراد بزرگسال و حتي اتفاقات و مباحث پيچيده الهي را مي توان به روشي ساده و با استفاده از دلايل ساده و به صورت غيرمستقيم براي كودكان بيان كرد، بدون آنكه براي او بغرنج شود."
بازيگر مجموعه "فيتيله جمعه تعطيله" شبكه دو درباره ارتباط مستقيم با مخاطب و فراگيري از طريق ديدن نمايش نيز گفت: "در برخي كارهاي ما كودكان روي صحنه حضور دارند يا خود ما ميان آنها مي رويم. اما در بيشتر موارد تلاش مي كنيم آداب درست نمايش ديدن را به كودكان آموزش دهيم. كودك بايد به اين باور برسد كه حريم موجود ميان او و نمايشگر بايد حفظ شود."
فروتن با ابراز تاسف از برگزارنشدن جشنواره تئاتر كودك در سال هاي گذشته گفت: "متاسفانه آنقدر به كودكان كم توجهي مي شود كه به راحتي برگزاري جشنواره خاص آنان را نيز لغو مي كنند. امسال بيش از 14 ميليون دانش آموز وارد مدارس شدند كه اين نيرويي عظيم و در آينده مخاطب تئاتر حرفه اي است. اما متاسفانه ما كودكان را به رسميت نمي شناسيم و ياد نگرفته ايم به آنان احترام بگذاريم."
اگر هنرمند تئاتر كودك و نوجوان به حرفي كه ميزند اعتقاد داشته باشد، كودكان حرف او را ميگيرند و با نمايش ارتباط برقرار ميكنند.
کد خبر 386257
نظر شما