پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ دی ۱۳۹۵، ۱۷:۲۵

طی سال جاری تاکنون؛

شش تن مواد مخدر در استان مرکزی کشف شد/دستگیری ۱۲هزار و۸۰۰نفر

شش تن مواد مخدر در استان مرکزی کشف شد/دستگیری ۱۲هزار و۸۰۰نفر

اراک- فرمانده انتظامی استان مرکزی از کشف بیش از شش تن موادمخدر و دستگیری ۱۲هزار و ۸۰۰ نفر در این رابطه، طی ۹ ماهه سال جاری در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه پلیس، کیومرث عزیزی از کشف شش تن و ۲۵۷کیلوگرم انواع مواد مخدر در نه ماهه سال جاری در استان خبر داد و اظهار داشت:‌ طی این عملیات ها، ۱۲ هزار و ۸۸۲ نفر در حوزه جرایم مرتبط با موادمخدر دستگیر شده اند که از این تعداد ۳۳۶ نفر قاچاقچی، یک هزار و ۶۹۵ نفر خرده فروش و ۱۰هزار و ۸۵۱ نفر نیز معتاد بوده اند.

وی اضافه کرد: طی این عملیات ها تا کنون ۱۹باند تهیه و توزیع مواد مخدر متلاشی شده است.

فرمانده انتظامی استان مرکزی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون سیزده مرحله عملیات پاک‌سازی در مناطق آلوده و آسیب‌پذیر استان توسط فرماندهی انتظامی استان به اجرا گذاشته شده که تنها در این طرح های عملیاتی دو هزار و ۴۹۱ نفر دستگیر و به دستگاه قضایی معرفی شده اند.

وی از کاهش شش درصدی سرقت در ۹ ماهه سال جاری در استان خبر داد و افزود: میزان سرقت در ۹ ماهه نخست امسال در استان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشت با کاهش شش درصدی همراه بوده است.

عزیزی تصریح کرد:‌ در کشف سرقت ها نیز توفیقات خوبی در استان به دست آمده و میزان کشف سرقت در استان در حدود ۸۱ درصد طی ۹ ماهه سال جاری ارزیابی شده است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در ۹ ماهه سال جاری در استان، سه هزار و ۲۳۵ نفر سارق دستگیر و برای برخورد قانونی به مراجع قضایی معرفی شده اند.

کد خبر 3862678

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha