پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ دی ۱۳۹۵، ۱۰:۴۸

در گفت‌وگو با مهر مطرح شد؛

۹ دی نماد اتحاد ملت و ولایت/ مردم به دشمنان جواب دندان‌شکن دادند

۹ دی نماد اتحاد ملت و ولایت/ مردم به دشمنان جواب دندان‌شکن دادند

خرم آباد - مسئول کارگروههای موضوعی سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان گفت: ۹ دی نماد اتحاد و همدلی بین امت و امام امت بود.

میلاد شرفی در گفتگو با خبرنگار مهر در سخنانی با اشاره به حماسه ۹ دی اظهار داشت: ۹ دی نماد اتحاد و همدلی بین امت و امام امت بود.

وی با بیان اینکه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران دولت های غربی تحولاتی مانند کودتا، کاپیتولایسیون، ایجاد اختلافات و ... را در دستور کار خود داشتند گفت: همچنین بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز دشمنان اقدامات و دشمنی های واضحی مانند جنگ هشت ساله تحمیلی، فتنه ۷۸ و ... را علیه ایران داشتند و البته هیچ کدام این رویدادها به پیچیدگی فتنه ۸۸ نبود.

مسئول کارگروههای موضوعی سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با اشاره به اقدامات آمریکا در رابطه با ایجاد انقلاب های مخملی در اروپای شرقی و آسیای میانه گفت: استکبار جهانی با کمک سرویس های اطلاعاتی انگلیس، اسرائیل و ... قصد ایجاد انقلابی دیگر و براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران داشت.

شرفی با تاکید بر اینکه اقدامات آمریکا و سرسپردگان استکبار جهانی همگی فاکتورهای انقلابی مخملی را داشت عنوان کرد: به عنوان مثل استفاده از رمز «تقلب» در انتخابات توسط یکی از کاندیداهای مورد حمایت غربی و شکست خورده میدان انتخابات در مقابل کاندیدای پیروز از جمله نقشه های شوم استکبار جهانی بود.

وی با تاکید بر اینکه برای این اقدامات هزینه های هنگفتی از سوی استکبار جهانی، رسانه های غربی و ... صورت گرفت گفت: اما دلایل مختلفی موجب شد که ناآرامی های سال ۸۸ که فتنه نام گرفت موفق نشود.

مسئول کارگروههای موضوعی سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان وجود سازوکارهای حافظ انقلاب اسلامی ایران از جمله مقام معظم رهبری، شورای نگهبان، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و همچنین مردم موجب شد که دشمنان به اهداف شوم خود دست پیدا نکنند.

شرفی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در رابطه با حماسه ۹ دی گفت: روز ۹ دی، روز بصیرت ملت ایران بود.

وی با تاکید بر اینکه مردم در حماسه ۹ دی جلوتر از خواص حرکت کردند و جواب دندان شکنی به فتنه گران داخلی و خارجی دادند گفت: این اقدام موجب شد که به دشمنان ثابت شود که هیچگاه توانایی براندازی ریشه انقلاب اسلامی ایران نخواهند داشت.

کد خبر 3863139

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha