پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۹ دی ۱۳۹۵، ۱۳:۴۲

آیت الله علوی گرگانی:

توجه به آیات قرآن تأثیر مثبتی در زندگی انسان دارد

توجه به آیات قرآن تأثیر مثبتی در زندگی انسان دارد

قم - یکی از مراجع تقلید با بیان اینکه اگر کسی قرآن را فقط بشنود ولی دلش جای دیگری باشد چیزی از آیات الهی متوجه نمی‌شود، گفت: توجه به قرآن کریم تأثیر مثبتی در زندگی انسان دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله العظمی سید محمد علی علوی گرگانی در دیدار مدیر و کارکنان دانشگاه بین المللی آل البیت که قبل از ظهر پنج‌شنبه در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد، با اشاره به اهمیت توجه به فرامین قرآن کریم اظهار داشت: کسی که قرآن را فقط می‌شنود و دلش جای دیگری است چیزی از این کتاب آسمانی متوجه نمی‌شود زیرا برای فهمیدن فهم قرآن و عمل به دستورات آن باید گوش دل به آن سپرد.

وی ادامه داد: ‌ ابوجهل سال‌های زیادی پای منبر پیامبر گرامی اسلام(ص) بود اما فقط دستورات قرآن را در مجلس و محفل رسول اکرم(ص) می‌شنید نه اینکه با توجه کامل گوش دهد و دلش جای دیگری بود از این رو قرآن کریم در او اثر نکرد.

این استاد برجسته حوزه با اشاره به دو وصیت ابوجهل که نشان می‌دهد وی با دشمنی با پیامبر اکرم(ص) از دنیا رفته است، گفت: وصیت های ابوجهل نشان می‌دهد فردی که سال‌ها پای منبر رسول گرامی اسلام(ص) نشسته اما چون فقط شنونده بوده و دلش جای دیگری بوده است موعظه‌های پیامبر اسلام(ص) در وی اثر نکرده و این‌گونه وصیت می‌کند.

آیت الله علوی گرگانی ابراز داشت: باید به قرآن کریم گوش فراداده و دل را نیز در عمل به آن قرار دهیم تا آیات الهی در زندگانی ما تأثیرگذار باشد.

کد خبر 3863259

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha