نريماني درباره نمايش تازه خود به خبرنگار مهر گفت: "اين نمايش برداشتي كاملا آزاد از داستان "شوايك" نوشته يورسلاو هاشك نويسنده معروف اهل چك است. اين داستان از آثار شاخصي است كه تاكنون فيلمنامه ها و نمايشنامه هاي متعددي بر اساس آن نوشته شده و برتولت برشت نيز با برداشتي آزاد از آن يك نمايشنامه نوشته است."
وي ادامه داد: "داستان "شوايك" از چهار بخش تشكيل شده كه هر يك از آنها آغاز و پايان مشخصي ندارد و مستقل است. من بخش كوچكي از اين داستان را از دل بخش هاي ديگر بيرون آوردم و آن را دراماتيزه مي كنم. در حقيقت از تيپ هاي موجود در اين داستان استفاده كرده و نمايشنامه را بر اساس آنان نوشته ام. اين نمايش بر اساس داستان شخصيتي است كه قبل و پس از جنگ در اتريش حضور داشته و نمايشنامه با توجه به داستان اين فرد دراماتيزه مي شود."
نريماني با بيان اينكه هنوز بازيگران نمايش را تعيين نكرده گفت: "در حال حاضر مشغول تكميل نمايشنامه "شوايك" هستم. البته هميشه در نمايش هاي من متن در تمرينات شكل نهايي به خود مي گيرد. به همين دليلي نمي دانم نمايش چند شخصيت به طور قطعي دارد. فكر مي كنم از اوايل آبان ماه بازيگران خود را قطعي كنم و اواسط اين ماه هم تمرينات شروع شود."
وي با اعلام اينكه "شوايك" به صورت دو اجرايي و همزمان با نمايشي ديگر روي صحنه مي رود، افزود: "طبق گفته هاي مسئولان تئاتر شهر اجراهاي نيمسال دوم دو اجرايي است. فكر مي كنم من به همراه آقاي برهاني مرند به صورت دو اجرايي در تالار چهارسو نمايش هاي خود را اجرا كنيم. با اين وضعيت نمي دانم بازيگران ما كه به طور مشترك در دو نمايش حضور دارند، چه خواهند كرد، اما ترجيح مي دهم از الان به اين مشكلات فكر نكنم."
نظر شما