پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ دی ۱۳۹۵، ۲۱:۰۸

وزیر اسبق اطلاعات:

دشمنان به دنبال ایجاد فتنه قبل از انتخابات هستند

دشمنان به دنبال ایجاد فتنه قبل از انتخابات هستند

شیراز- وزیر اسبق اطلاعات گفت: دشمن با درس گیری از سال ۸۸ بدنبال ایجاد فتنه قبل از انتخابات است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حیدر مصلحی شامگاه شنبه در دیدار با دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: فتنه متوقف شده اما پایان نیافته است چرا که دشمنان بدنبال برطرف کردن نواقص کارهای خود هستند.

وی افزود: دشمن برنامه جدی دارد که فتنه را قبل از انتخابات شروع کند که انشاالله با شناخت کامل دستگاه اطلاعاتی، جلوی این کار گرفته می شود.

مصلحی گفت: تحلیل آمریکایی ها این است که در فتنه ۸۸ قشر متوسط به بالا حضور داشتند اما آنچه که باید در اولویت قرار گیرد حضور قشر متوسط به پائین جامعه در فتنه جدید است.

وی با بیان اینکه انگلیسی ها در فتنه ۸۸ نقش اساسی داشتند، ادامه داد: ۲۵۳ نفر در سفارت انگلیس کار می کردند که ۵۳ نفر آنها انگلیسی و مابقی ایرانی بودند که آنان در ایام فتنه جلسات شبانه برگزار می کردند و سفیر انگلیس راهبردهای مختلفی را ارائه می کرد. نیروهای خود را برای دیدار با خواص کشور آماده می کرد و آنها نیز در سراسر کشور پراکنده می شدند.

وزیر اسبق اطلاعات تصریح کرد: بنابراین همواره باید مراقب این گونه رفتارها از جانب دشمنان باشیم.

مصلحی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بحث نفوذ و انحراف مد نظر دشمنان است، گفت: امروز موضوع خرید هواپیما مطرح است اما باید دید واقعا مشکل امروز کشور نبود هواپیما است در حالی که تنها ۳ درصد جابجایی های کشور به وسیله هواپیما انجام می شود و ۱.۵ درصد از این جابجایی مختص مدیران است. بنابراین باید توجه داشت که چنین هزینه کردی دلیل دارد یا خیر.

وی با اشاره به بدعهدی و بدقولی آمریکایی نیز افزود: پس از برجام قرار شد که ۸ میلیارد دلار به کشور بازگردد که چنین نشد و ما اطلاع داریم که این رقم از سوئیس به هلند رفت از آنجا به چند کشور اروپایی و در حال حاضر در امارات و عمان است و زمانی هم که با مسئولین این کشورها گفتگو می کنیم که رقم را به ما تحول دهند آنها به عدم اجازه آمریکا اشاره می کنند.

وزیر اسبق اطلاعات تاکید کرد: متاسفانه حرف های غیرواقعی نیز از دیگر مشکلات است چرا وزیر دولت موضوع خرید ۸ فروند هواپیما را اعلام می کند اما بلافاصله مشخص می شود که این هواپیماها اجاره ای است.

کد خبر 3864987

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha