دروازه بان تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان درگفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان افزود: عليرغم لطمه روحي بازيكنان بخاطر سانحه دلخراش كه براي دروازه بان تيم ما رخ داد بازيكنان همگي درآمادگي كامل به سر مي بردند تا دريك مصاف خانگي 3 امتياز را كسب كنند و در جدول در جايگاه مناسبتري قرار گيرند.
قاسمي گفت: پيروزي مقابل ابومسلم و تساوي درمصاف با مس كرمان نتايج خوبي بودند اما شكست در ديدار اول مقابل استقلال در تهران بسيار ناباورانه بود كه تا حدود زيادي موقعيت ما را در جدول تنزل داد اما از اين پس با قدرت مسابقات را دنبال مي كنيم تا همچنان از ذوب آهن تيم مدعي بسازيم.
وي درادامه خاطرنشان ساخت: تا زماني كه مربيان حراست از دروازه را به من بسپارند با تمام تلاش سعي مي كنم دروازه بان خوبي باشم و سهم خود را در قبال موفقيت تيمم ايفا كنم.
قاسمي با اشاره بازي مقابل برق شيراز گفت: برق شيراز حريف با برنامه است و بدون شك با توصيه هاي كادرفني بازيكنان به وظايف خود آگاهي دارند و فقط به برد مي انديشند.
به گزارش"مهر" مجلس يادبود "مهدي گهرويي" دروازه بان جوان ذوب آهن كه جمعه گذشته درمسير كاشان- اصفهان در اثر سانحه تصادف جان خود را از دست داد روز گذشته در سراي ورزشكاران اداره كل تربيت بدني استان اصفهان برگزار شد.
در اين مراسم كليه بازيكنان، كادرفني و سرپرستي تيم فوتبال ذوب آهن به همراه آذري مديرعامل باشگاه و همچنين محرم نويدكيا كاپيتان تيم فوتبال سپاهان، ساكت مديرعامل باشگاه سپاهان، مسئولين اداره كل تربيت بدني استان اصفهان و جمعي از پيشكسوتان سالهاي دور و نزديك اصفهان حضورداشتند.
نظر شما