به گزارش خبرنگار مهر، عیسی منصوری ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال مهر در خصوص توسعه مشاغل خانگی، افزود: برای توسعه مشاغل خانگی متاسفانه روش قبلی با اعطای تسهیلات منجر به نتیجه نشدو الگوی جدید مشاغل خانگی طراحی و امسال در دستور کار قرار گرفته واجرا می شود و در مشاغل خانگی نیز وام پرداخت می شد و دادن مجوز به منزله ایجاد شغل بود.
وی اظهار کرد: یکی از دلایل پایداری مشاغل ایجاد شده در استان زنجان موقعیت جغرافیایی و سرمایهگذار پذیر بودن آن است و خوشبختانه در استان مدیران دستگاه های اجرایی در این بخش همکاری خوبی را دارند.
معاون توسعه کارآفرینی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: استان زنجان به لحاظ تاریخی فرهنگی ظرفیت خوبی دارد و این وضعیت برای استان ویژه است.
منصوری تاکید کرد: این استان به لحاظ جغرافیایی و قرار گرفتن با مراکز جمعیتی کشور وضعیت مطلوبی دارد.
وی افزود: توازن خوبی بین کشاورزی، صنعت و خدمات در استان زنجان وجود دارد و برخلاف وضعیتی که کشور دارد در حوزه اقتصادی استان زنجان خوب مدیریت شده ولی این هنوز با ایدهآلها فاصله دارد که تلاش داریم که وضعیت را بهبود دهیم.
معاون توسعه کار آفرینی وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی گفت: در خصوص زیر ساخت های قانونی برای کارآفرینی اقدام شده اما به این معنی نیست که به نتیجه رسیده باشیم.
منصوری گفت: باید قواعد قانونی و سیاستی کشور بر اساس صنعت کلاسیک و توسعه ای تنظیم شود و در قوانین موجود باید اصلاحاتی مورد توجه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: برای تدوین زیر ساخت های قانونی کارآفرینی کشور اقدام لازم انجام شده و مطالعات مربوط هم شروع شده است.
معاون توسعه کارآفرینی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در حوزه اشتغال یک سری ظرفیتهای خالی داریم که در تلاش برای رفع آنها بوده و در همین راستا دینامیک اشتغال استانها را با عنوان طرح «تکاپو» شناسایی کردهایم.
منصوری گفت: در اجرای طرح «تکاپو» مزیت استانها و استعدادهای آنها شناسایی می شود و در این راستا انسجام بخشی به برنامههای استانی نیز در سطح ملی آغاز و سپس در سطح استانی انجام می شود.
وی افزود: توجه به صنعت گردشگری و صنایع دستی باید به خوبی مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما