پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ مهر ۱۳۸۵، ۱۸:۰۲

رئيس كميته ملي المپيك از احسان حدادي تقدير كرد

رئيس كميته ملي المپيك از احسان حدادي تقدير كرد

رئيس كميته ملي المپيك ضمن ملاقات با احسان حدادي نايب قهرمان جام جهاني در رشته پرتاب ديسك،از وي قدرداني كرد.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، به نقل ازسايت خبري ستاد بازيهاي آسيايي، دكتر رضا قراخانلو در اين ملاقات خطاب به حدادي گفت : بايد به گونه ‌اي اززحمات شما قهرمانان كه براي نام ايران افتخار كسب مي ‌كنيد، تقدير شود.

وي ادامه داد: البته ميزان جايزه ‌اي كه درنظر گرفته شده است زياد نيست اما سعي كرده ايم در حد و توان كميته از اين عنوان افتخار آميز تشكر كنيم، و خوب مي ‌دانيم كه شما قهرمانان به عشق مردم و پرچم ايران تلاش مي كنيد و اهداف مالي را در اين قهرماني‌ها دنبال نمي ‌كنيد.

احسان حدادي نيزضمن تشكر ازحمايت‌ هاي كميته ملي المپيك و فدراسيون دووميداني گفت : تلاش مي‌كنم تا بازهم درمسابقات مختلف به نام ايران افتخاركسب كنم و در اولين گام، مدال طلاي پرتاب ديسك بازيهاي آسيايي را هدف گرفته ام.

دكترعيدي عليجاني مدير تيمهاي ملي دووميداني هم كه در اين ملاقات حاضربود، با تاكيد برتلاش فدراسيون دووميداني براي آماده ‌سازي بهينه دووميداني كاران جهت شركت در بازيهاي آسيايي دوحه گفت : با روند كنوني كسب  2 مدال در بازيهاي آسيايي دوحه توسط ورزشكاران دووميداني حتمي است و درفاصله باقي مانده تلاش مي ‌كنيم آمادگي بچه‌ها به حدي برسد كه مدال هاي بيشتري در دوحه كسب شود.

عليجاني در ادامه با اشاره به كمبود امكانات گفت : مي‌خواستيم به كيش برويم اما امكانات درآنجا كامل نيست و اين كار برگزاري اردوي متمركز را مشكل مي ‌كند لذا پيشنهاد مي ‌دهم سه پايگاه قهرماني با تمام امكانات دووميداني دركشورتاسيس شود تا امكان برگزاري اردوهاي مختلف فراهم گردد.

دكتر قراخانلو با استقبال ازاين پيشنهاد اجراي آنرا به تكميل طرح پيشنهادي توسط دكترعليجاني منوط كرد و مقرر شد پس از تكميل اين طرح، اجراي آن اغاز شود.

کد خبر 386609

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha