پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ دی ۱۳۹۵، ۸:۲۱

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه:

شعار استکبار جهانی درباره دموکراسی و حقوق بشر ظاهری است

شعار استکبار جهانی درباره دموکراسی و حقوق بشر ظاهری است

پاکدشت- رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشورگفت: استکبار جهانی از دموکراسی، حقوق بشر و آزادی بیان سخن به میان می آورد در حالی که در عمل، نقطه مخالف آن را اجرایی می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، اولین سالگرد شهادت شیخ نمر باقر النمر شامگاه یکشنبه با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و مردم ولایی در مسجد صاحب الزمان(عج) قوهه شهرستان پاکدشت برگزار شد.

در این مراسم، حجت الاسلام سید رضا تقوی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور اظهار داشت:  شیخ نمر چراغ فروزانی در ظلمت حکومت آل سعود بود و  پناهگاه شیعیان عربستان به حساب می آمد.

تقوی با تأکید بر این نکته که اقدامات شیخ نمر آل سعود را رسوا کرد، افزود: نظام تکفیری آل سعود نوکر استکبار و روحانیت ستاره درخشانی در آسمان معنویت است.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور افزود: شیخ نمر مسیر سیر و سلوک را به درستی طی کرد و تجلیل از فرهیختگانی چون شیخ نمر، تجلیل از تقوا، شهادت و معرفت است.

وی گفت: دشمنان اسلام و حامیان تکفیری ها بر علیه روحانیت اقدام می کنند که می توان این موضوع را در عراق، سوریه و عربستان سعودی مشاهده کرد که چگونه روحانیت به همراهی مردم بساط ظلم و ستم را از میان بر می دارند.

وی با اشاره به این نکته که شعار استکبار جهانی درباره دموکراسی و حقوق بشر ظاهری است، ادامه داد:  استکبار جهانی از دموکراسی، حقوق بشر و آزادی بیان سخن به میان می آورد در حالی که در عمل، نقطه مخالف آن را اجرایی می کند.

تقوی اظهار داشت: شیخ نمر باقر النمر در مقابل طاغوت زمان خود با تمام توان ایستاد و به جایگاه والا رسید.

وی ادامه داد: این را باید به خوبی بدانیم که امروز اسلام به دلیل ریخته شدن خون های شهدا سربلند و پیروز است و ایران اسلامی به برکت خون شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم امروز به عنوان یک ابر قدرت در دنیا قد علم کرده است.

تقوی ادامه داد: این قدرت را به برکت دفاع شهدا و رزمندگان ولایی به یادگار داریم و اگر امروز از شهدا یاد می کنیم برای این است که  شاکر این عظمت در درگاه خدا هستیم.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور افزود: روحانیت همواره به پشتیبانی شما مردم ولایت مدار قدم های محکمی برداشته و در صف اول مبارزه با ظلم حضور داشته است.

وی ادامه داد: شما مردم پاکدشت به درستی شاگردان شیخ نمر هستید و در فتنه ۸۸ غیرت و شجاعت خود را به رخ دشمنان کشاندید و هم اکنون نیز شهر پاکدشت را باید به نام شهر مدافعان حرم آل الله نام نهاد، زیرا که شما در دفاع از حرم اهل بیت(ع) پیشتاز هستید.

کد خبر 3866124

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha