پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۵:۵۶

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران:

طرح آموزشی توانمندسازی نماز زوج های جوان در مازندران برگزار شد

طرح آموزشی توانمندسازی نماز زوج های جوان در مازندران برگزار شد

ساری - مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران گفت: طرح آموزشی توانمندسازی نماز ویژه زوج های جوان در ۱۲ شهرستان برگزار شد.

مریم جمشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به همت اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران و ستاد اقامه نماز استان طرح آموزشی توانمندسازی نماز ویژه زوج‌های جوان در قالب آموزش در ۱۲ شهرستان استان در یک بازه زمانی یک‌ماهه از تاریخ آذرماه تا ۱۴ مهرماه برگزار شد.

وی افزود: این طرح به‌صورت کلاس آموزشی دوساعته و با اهداف آشنایی بیشتر زوج‌های جوان با آثار و برکات نماز در زندگی، آشنایی زوج‌های جوان با مبنای تربیت دینی فرزندان و توسعه آموزش‌های نماز در مراکز مشاوره قبل از ازدواج برگزار شد.

به گفته جمشیدی، این طرح بر اساس سهمیه و شناسایی زوج‌های جوان توسط فرمانداری و ستاد اقامه نماز شهرستان‌ها به عمل آمد که از بهترین اساتید حوزه و دانشگاه برای هر چه‌بهتر برگزار شدن دوره استفاده شد.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران از تمامی همکاران ۱۲ شهرستان که در اجرای کیفی دوره آموزشی تلاش کردند، تقدیر کرد.

کد خبر 3866843

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha