به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل پیر علی بعد از ظهر دوشنبه در نشست توسعه گیاهان دارویی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه زمینه فرآوری گیاهان دارویی در چهارمحال و بختیاری فراهم شود، اظهار داشت: نباید گیاهان دارویی به صورت خام فروخته شوند.
وی با اشاره به ضرورت راه اندازی صنایع فراوری گیاهان دارویی در چهارمحال و بختیاری، عنوان کرد: توسعه صنایع فراوری گیاهان دارویی در چهارمحال و بختیاری موجب افزایش شغل و درامد در سطح استان می شود.
رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: توسعه شرکت های دانش بنیان در مسیر توسعه کشت و فراوری گیاهان دارویی در این استان ضرورت دارد.
وی با اشاره به اینکه رویش گیاهان دارویی در این استان یکی از ظرفیت های مهم به شمار می رود، عنوان کرد: باید از این ظرفیت در راستای توسعه استان استفاده کرد.
۱۳۰۰گونه گیاهی در استان چهارمحال و بختیاری شناسایی شده است
مدیر کل منابع طبیعی وآبخیز داری استان چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست عنوان کرد: بیش از یک هزار و ۳۰۰ گونه گیاهی در استان چهارمحال و بختیاری شناسایی شده است که بخش قابل توجهی از آنها دارای خاصیت دارویی هستند.
علی محمدی مقدم عنوان کرد: شرایط آب و هوایی چهارمحال و بختیاری زمینه رویش بسیار از گیاهان دارویی را در این استان فراهم کرده است.
وی عنوان کرد: مراتع استان چهارمحال و بختیاری مهمترین منابع برای توسعه و کشت گیاهان دارویی است.
مدیر کل منابع طبیعی وآبخیز داری استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: احیای مراتع با توسعه کشت گیاهان دارویی محقق می شود و باید از این ظرفیت استفاده کرد.
نظر شما