به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت کمیته ملی پارالمپیک، در این جلسه که به ریاست فاطمه رخشانی نایب رئیس دوم کمیته برپا شد، اعضا به بحث و تبادل نظر پیرامون تعریف کمیته های تخصصی، هدفمندسازی توسعه ورزش قهرمانی در ورزش بانوان جانباز، معلول و نابینا، برگزاری کارگاه های تخصصی ویژه ورزشکاران، مربیان و عوامل اجرایی ورزش نابینایان و کم بینایان، بررسی، هدف گذاری و تدوین وظایف کمیسیون و اجرای مطالعات پژوهشی و تحقیقاتی در مراکز علمی و دانشگاه ها پرداختند.
در آغاز نشست کمیسیون زنان و ورزش فاطمه رخشانی با اعلام خبر تشکیل ده کمیته تخصصی زیر مجموعه کمیسیون گفت:به زودی کمیته های توسعه منابع، بازاریابی و بودجه، توسعه روابط بین الملل، مدیریت و برنامه ریزی، رسانه ها و مطبوعات، ورزشکاران، حقوقی، مربیان، ورزش برای همه، زنان و ورزش، پزشکی و کلاس بندی فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.
در ادامه جلسه اعضای کمیسیون در خصوص هدف گذاری ورزش قهرمانی با ایجاد انگیزه، توسعه و تقویت ورزش در بانوان ورزشکار نابینا، معلول و جانباز به بحث و تبادل نظر پرداختند.
سمیه شاعری نایب بانوان رئیس فدراسیون ورزشهای نابینایان و کم بینایان در این خصوص گفت: جودو، پاراتکواندو و بولینگ از رشته هایی هستند که ازپتانسیل مطلوبی برای تعمیم و گسترش در بخش ورزش قهرمانی برخوردار هستند.
بتول مشرف جوادی نایب رئیس بانوان فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولین نیز با تاکید بر تقویت ورزش قهرمانی بر آمادگی این حوزه برای توسعه رشته شمشیربازی بانوان جانباز و معلول تاکید نمود.
تشکیل کارگاه های تخصصی در بخش ورزش های نابینایان و کم بینایان با عناوین روانشناسی، رشته های ورزشی ویژه مربیان، داوران و کادر اجرایی، آموزش کلاس بندی، آموزش علم تغذیه و آموزش علم تمرین از مهمترین مباحثی بود که در این نشست مورد بررسی قرارگرفت.
بررسی وظایف کمیسیون، برگزاری جشنواره زن و خانواده، توسعه رسانه ای، برپایی دوره های خبرنگاری، مربیگری و داوری جهت ورزشکارانی که دوران قهرمانی را سپری نموده اند، مهمترین نکاتی بود که در پنجمین نشست کمیسیون زنان و ورزش به بحث گذارده شد.
تاکید بر دو فاکتور توسعه و تقویت؛
هدف گذاری کمیسیون زنان و ورزش کمیته ملی پارالمپیک مشخص شد

پنجمین نشست کمیسیون زنان و ورزش کمیته ملی پارالمپیک در محل این کمیته برگزار و بر توسعه رشته های ورزشی و تقویت ورزش قهرمانی تاکید شد.
نظر شما