به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله ایمانی صبح چهارشنبه در همایش سالانه شوراهای حل اختلاف گفت: اصل قضاوت پیشانی حکومت و نظام است و اساس حکومت بر قضاوت استوار است.
وی ادامه داد: در این راستا شورای حل اختلاف دارای جایگاه مهمی است که باید تحت هرشرایط مردمی بودن آن را حفظ کرد.
امام جمعه شیراز تصریح کرد: شورای حل اختلاف باید از فضای اداری و بروکراسی اداری خارج باشد تا مردم اعتماد کنند.
آیت الله ایمانی تاکید کرد: این مجموعه باید حفظ شود و اجازه ندارد تردد مسئولین بر آن تاثیرگذار باشد بلکه باید الزامات و امکانات لازم را با حفظ اصل مردمی بودن ایجاد کرد.
نماینده ولی فقیه در فارس یادآور شد: باید همه مسئولین کشور و رسانه ها فضایی ایجاد کنند که آستانه تحمل مردم افزایش یابد نه اینکه یک موضوع ساده باعث مشکلات شود.
وی تصریح کرد: باید به سمت این برویم که همه علاقه مندان به مردم جدا از نگاه های سیاسی از فکر و اندیشه استفاده کنند و راه حل بدهند تا افزایش پرونده را شاهد نباشیم.
آیت الله ایمانی افزود: باید به دنبال از بین برن فضای تشکیل پرونده باشیم و مردم آرامش پیداکنند و تحمل جامعه افزایش یابد.
امام جمعه شیراز تاکید کرد: بسیاری از مشکلات موجود در شهرهای دیگر در شیراز نیست اما یک بوق باعث بروز مشکلات می شود و پرونده ای جدید باز می شود.
وی ادامه داد: توسعه شورای حل اختلاف لازم و ضرورت است اما همکاری مردم با این شورا ضرورت دیگر است و این همکاری افزایش تحمل مردم است که وقت شورا گرفتار تصمیم گیری مردم نشود.
آیت الله ایمانی تصریح کرد: این تفکر در جامعه مطرح شود که با تمامی مشکلات تحمل جامعه را افزایش دهیم.
نظر شما