به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود مرسلپور در جلسه رسیدگی به امور اراضی شهرستان قرچک که با حضور قاسم عنایتی مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، حسین عباسی بخشدار مرکزی و دیگر مسئولان در محل فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: به دلیل اینکه شهرستان های استان تهران زیر سایه کلانشهر تهران قرار گرفته اند، مشکلات فراوانی در زمینه های مختلف دارند و اقدام خاصی برای رفع مشکلات آن ها درنظر گرفته نشده و مردم در همه زمینه ها، دوگانگی امکانات و شرایط زندگی را احساس می کنند.
وی با اشاره به اینکه شهرستان های اطراف تهران با سرریز جمعیت پایتخت مواجه هستند و مهاجران زیادی در خود جای داده اند، افزود: اگر می خواهیم مشکل ساخت و ساز در این شهرستان ها با توجه به شرایط یاد شده مرتفع شود، باید هدف ما کمک به مردم باشد.
مرسلپور با بیان اینکه مردم توان پرداخت جریمه های سنگین را ندارند، ادامه داد: متأسفانه بوروکراسی اداری ما دچار مشکل است و همه مناطق با یک دید کلی نگریسته می شوند.
در ادامه جلسه نیز مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران به وضعیت اراضی این استان اشاره کرد و گزارشی در این باره ارائه داد.
عنایتی با اشاره به اینکه اکثر ساخت و سازها به سال های دور بازمی گردد، بیان داشت: سال گذشته سه هزار مورد ساخت و ساز غیر مجاز در استان تهران قلع و قمع شد.
وی افزود: ما به عنوان دستگاه دولتی تحت فشار دستگاه های نظارتی قرار داریم اما سعی کردیم هم قانون اجرا شود و هم برای مسائل راه حل بیابیم.
نظر شما