به گزارش خبرنگار مهر، سهیل نصرتی ظهر چهارشنبه در کار گروه آب و کشاورزی، گفت: در راستای اجرای طرح «نظام نوین ترویج کشاورزی» که هم اکنون در سراسر کشور در حال اجراست، با تشکیل شورای ساماندهی مراکز جهاد کشاورزی و شورای پهنه بندی در استان زنجان نسبت به تقسیم بندی نیروها و ساماندهی، تعمیر و تجهیز این مراکز اقدام شده و اراضی کشاورزی استان در مجموع به ۱۳۱ پهنه تقسیمبندی شد.
سهیل نصرتی تصریح کرد: با توجه به اهداف مشترکی که دو شورای فوق داشتند نسبت به ادغام این دو شورا در استان اقدام شده و یک شورای «پهنه بندی و ساماندهی مراکز جهاد کشاورزی» تشکیل شد به طوری که این اقدام با الگوبرداری از استان زنجان مقرر شد در کل کشور اجرایی شود.
وی افزود: در حال حاضر به تعداد هر پهنه در استان زنجان یک کارشناس مسئول جمعآوری اطلاعات مربوط به پهنه هاست و کارشناس هر پهنه در یک ساز و کار مشخص اطلاعات جمع آوری شده را وارد «سامانه جامع پهنه بندی و داده های کشاورزی» می کند به طوری که اطلاعات ثبت شده در این سامانه به طور آنلاین قابل رصد است.
نصرتی خاطرنشان کرد: هم اکنون از حدود ۹۰ هزار بهره بردار بخش کشاورزی در استان زنجان اطلاعات بالغ بر ۵۰ هزار بهره بردار در «سامانه جامع پهنه بندی و داده های کشاورزی» ثبت شده و طبق برنامه ریزی انجام گرفته قرار است ثبت اطلاعات تمام بهره برداران تا اواخر بهمن ماه به پایان برسد.
مدیر هماهنگی و ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: ایجاد تعهد و ارتباط قوی بین تحقیقات، ترویج و اجرا در بخش کشاورزی از مزایای مهم طرح «نظام نوین ترویج کشاورزی» است.
نصرتی تصریح کرد: در راستای اجرای این طرح اطلاعات ثبت شده به تفکیک هر پهنه در برنامه ریزیها بسیار حایز اهمیت خواهد بود.
نظر شما