به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، محمدرضا ظهیرامامی به تامین خطوط انتقال آب با لولههای GRP تولید کشورمان اشاره کرد و گفت: تاکنون بیش از دهها هزار کیلومتر از لولههای GRP تولیدی در پروژه های بزرگ نفت، گاز، پتروشیمی، نیروگاه ها و خطوط انتقال مشارکت مورد استفاده قرار گرفت.
وی با اشاره به وجود ظرفیت تولید این محصول برای عرضه به بازارهای جهانی علاوه بر تامین نیاز داخلی افزود: این محصول فناور ظرفیت ارزآوری داشته و از خروج ارز بالغ بر ۱۰۰ میلیون دلاری جلوگیری می کند.
مدیرعامل شرکت فراسان، افزود: این محصول با توجه به دریافت کردن استانداردهای تولید ، تحت عنوان تجاری فراتک به چند کشور جهان از جمله کشورهای همسایه حاشیه خلیج فارس صادر شده و توانسته است حداقل ۱۰۰ میلیون دلار ارزآوری را به دنبال داشته باشد.
ظهیرامامی به مزایای انتقال سیالات توسط سیستمهای لوله های کامپوزیتی از جمله ارزانتر و کارآمدی بیشتر اشاره کرد و گفت: محصولات GRP ساخت کشورمان در اجرای پروژه های خطوط انتقال بین شهری، خطوط لوله کف دریا، شبکه های جمع آوری و دفع فاضلاب های شهری و صنعتی و تأمین نیازمندیهای مجتمعهای بزرگ پتروشیمی و نیروگاه های داخل و خارج کشور مشارکت داشته است.
وی به کاربردهای روزافزون و فراگیر این محصول در خطوط انتقال سیالات اشاره کرد و گفت: امروزه لوله های فایبرگلاس یا GRP، در صنایع شیمیایی و همچنین انتقال سیالات بسیار کاربردی هستند و در مواردی که به آنها اشاره کردم کاربرد دارند.
مدیرعامل شرکت فراسان افزود: اما مهمترین ویژگی این لولهها این است که با توجه به کاربردشان میتوانند در ضخامت، اشکال و اندازه تحملهای گوناگونی تولید شوند که هریک ویژگیهای خاص خود را دارند و خوشبختانه توانمندی تولید این لولهها با کارکردهای گوناگون آن در کشورمان ممکن شده است.
نظر شما