پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ دی ۱۳۹۵، ۱۸:۱۶

رئیس اداره آموزش‌وپرورش نهاوند خبر داد:

اجرای مرحله دوم وارنیش فلوراید در ۱۴۰ دبستان ابتدایی نهاوند

اجرای مرحله دوم وارنیش فلوراید در ۱۴۰ دبستان ابتدایی نهاوند

نهاوند- رئیس اداره آموزش‌وپرورش نهاوند از اجرای مرحله دوم وارنیش فلوراید در ۱۴۰ دبستان ابتدایی این شهرستان طی سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، هادی سلگی عصر چهارشنبه در شورای معاونین آموزش‌وپرورش شهرستان نهاوند گفت: خوشبختانه طی سال جاری و در راستای سیاست‌های دولت در بحث سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقاطع ابتدایی طرح وارنیش فلوراید با همکاری شبکه بهداشت و درمان برای ۱۳ هزار دانش‌آموز نهاوندی اجرایی شد.

وی بابیان اینکه این طرح در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت که یکی از برنامه‌های بنیادین دولت است در شهرستان اجرا می‌شود، گفت: طرح وارنیش فلوراید در دوره ابتدایی باهدف کاهش پوسیدگی‌ها و آسیب به دندان‌های شیری انجام می‌شود و دانش آموزان این دوره در طول سال تحصیلی دو بار خدمات فلوراید تراپی را در مدرسه و زیر نظر معلمان دریافت می کنند.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش نهاوند با اشاره به اینکه مرحله اول این طرح آبان ماه سال جاری در سطح مدارس شهرستان نهاوند اجراشده است، گفت: ارائه این خدمات به دانش آموزان  نشانه توجه دولت به‌سلامت نیروی انسانی به‌عنوان آینده‌سازان کشور است.

وی بابیان اینکه دولت باوجود تنگناهای اعتباری و منابع این امر مهم را انجام داده است، گفت: برای اجرای این طرح و اثرگذاری آن باید خانواده‌ها نیز همکاری‌های لازم را داشته باشند تا وارنیش دندان به‌خوبی انجام‌گرفته و مانع پوسیدگی دندان‌های فرزندانشان شود .

وی گفت: مرحله دوم این طرح اوایل سال آینده در همه مدارس توسط نیروهای مرکز بهداشت شهرستان و با همکاری مدیران و معلمان در سطح ۱۴۰ دبستان ابتدایی انجام می‌شود .

کد خبر 3868971

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha