به گزارش خبرنگار مهر، علی تعالی ظهر چهارشنبه در کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری شهرستان همدان با بیان اینکه کارگروه اشتغال مهمترین کارگروه شهرستانی و استانی محسوب میشود و مسئولان دستگاههای اجرایی باید در حیطه وظایف خود مجموعه را کمک کنند، گفت: مدیران و شرکتکنندگان در کارگروه سرمایه گذاری و اشتغال شهرستان همدان باید نفرات ثابتی باشند تا به موضوع واقف باشند.
فرماندار همدان بااشاره به تعامل بانکها با سازمانهای مختلف در عرصه اشتغال به همراهی بانک ها در توسعه اشتغال خانگی اشاره و عنوان کرد: برخی بانکها در صورت داشتن انعطاف در ضوابط میتوانند به جذب سهمیه شهرستان کمک کنند چراکه جذب ۱۹ درصد اعتبار سهمیه اشتغال نگرانکننده است.
تعالی به فرصت کم برای جذب اعتبارات اشاره و با بیان اینکه دستگاهها و بانکها باید کمک کنند تا حداقل ۸۰ درصد اعتبارت اشتغال جذب شده و به تهران برگشت نخورد، گفت: رویکرد دولت بیشتر به سمت سرمایهگذاری بخش خصوصی است.
ساخت ۱۱ هتل در شهرستان همدان
فرماندار همدان به ساخت ۱۱ هتل در شهرستان همدان اشاره کرد و افزود: برخی پروژههای هتل سازی از ۸۵ تا ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است و یک هتل نیز ۲۲ بهمن امسال به بهرهبرداری خواهد رسید.
مدیرکل دفتر جذب سرمایهگذار در استانداری همدان نیز با اشاره به اینکه توسعه کشورها رابطه تنگاتنگی با مقوله سرمایهگذاری دارد، اظهار داشت: هرچه میزان و کیفیت سرمایهگذاری در کشوری بالاتر باشد، آن کشور سریعتر پلههای توسعه اقتصادی را طی میکند.
سیدمهرداد موسوی با اشاره به اینکه توسعه هر کشوری از نظر اقتصادی منوط به وجود بازار سرمایه ثابت و فعال در آن کشور است، ادامه داد: هیچ کشوری بدون سرمایهگذاری نمیتواند توسعه اقتصادی پیدا کند.
مدیرکل دفتر جذب سرمایهگذار در استانداری همدان عنوان کرد: کشورهایی مانند کره جنوبی، تایوان، سنگاپور از طریق سرمایهگذاریهای خارجی سریع و خوب رشد کرده اند به طوری که کره جنوبی هشتمین اقتصاد دنیا است.
ایران از نظر توسعه اقتصادی به حق و لیاقت خود نرسیده است
مدیرکل دفتر جذب سرمایهگذار در استانداری همدان بابیان اینکه متاسفانه ایران از نظر توسعه اقتصادی به حق و لیاقت خود نرسیده است، گفت: طی چند سال گذشته تحریم سنگین و کمرشکن بر کشور تحمیل و به دلیل تحریمها منابع مالی دولت به شدت کاهش پیدا کرده و دیگر دولت نتوانست مثل سابق اشتغال و کارآفرینی داشته باشد.
وی با بیان اینکه انجام کارهای درشت، سنگین و پراشتغال برای دولت میسر نیست، افزود: باید به عنوان کشوری که اقتصاد آن متمایل به اقتصاد دولتی است، به سمت سرمایهگذاری خصوصی و جذب سرمایهگذار رفت.
وی با تاکید بر اینکه دولت با کمبود منابع مواجه شده است، ادامه داد: در استان همدان تیم اقتصادی خوبی در رأس کار بوده و به سرمایه گذاری به عنوان یک امر ممتاز نگاه میشود.
وی با بیان اینکه اداره کل جذب و حمایت از سرمایهگذار کمتر از یک سال در استان همدان راهاندازی شده است، تاکید کرد: طی چند ماه گذشته با ۵۰ شرکت و هلدینگ سرمایهگذاری در داخل و خارج کشور ارتباط گرفته شده و در یک تفاهمنامه این شرکتها برای کامل کردن پروژههای نیمهتمام اعلام آمادگی کردهاند.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان همدان نیز بابیان اینکه بهزیستی دارای چند حوزه معاونت مختلف است، اظهار داشت: معاونت پیشگیری در حوزه پیشگیری از اعتیاد و آسیبهای اجتماعی فعالیت میکند.
بهزیستی شهرستان همدان در مجموع ۲۰۰ مرکز خصوصی دارد
سیاوش رهبر با اشاره به اینکه معاونت پیشگیری در حوزه معلولیت چهار برنامه و در حوزه اعتیاد ۹ برنامه دارد، ادامه داد: بهزیستی شهرستان همدان در مجموع ۲۰۰ مرکز خصوصی دارد.
وی با بیان اینکه در ۲۰۰ مرکز خصوصی بهزیستی ۷۵۹ نفر اشتغال دارند که از این تعداد ۵۶۰ نفر بیمه بوده و حقوق کار دریافت میکنند، بیان کرد: ۱۹۹ نفر بیمه نبوده و مطابق با حقوق کار حقوق دریافت نمیکنند، اما موضوع بیمه تامین اجتماعی این افراد نیز در حال پیگیری است.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان همدان نداشتن ضامن، دیر ابلاغ کردن اعتبارات اشتغال، عدم آگاهی مدد جویان از کارهای بانکی و بروکراسی بانکها را عامل کم جذب شدن اعتبارات اشتغال دانست.
نظر شما