پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ دی ۱۳۹۵، ۹:۱۰

در گفتگو با مهر مطرح شد

۱۰۹ هزار بیمه شده اجباری در جامعه کارگری استان سمنان وجود دارد

۱۰۹ هزار بیمه شده اجباری در جامعه کارگری استان سمنان وجود دارد

سمنان - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان تعداد کل بیمه شدگان کارگری استان را ۱۵۷ هزار نفر ذکر کرد و گفت: از این بین ۱۰۹هزار نفر بیمه شده اجباری توسط کارفرمایان محسوب می شوند.

اسماعیل غنیان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه وجود قریب به ۱۱۰هزار بیمه‌شده اجباری از مجموع ۱۵۷هزار نفر بیمه‌شده کارگری در استان سمنان، نشان از عزم اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ترویج خدمات بیمه در بخش کارگری است، ابراز داشت: منظور از بیمه‌شده اجباری آن دست افرادی است که در کل واحدهای صنعتی معدنی صنفی کشاورزی خدماتی شاغل هستند و کارفرما برایشان حق بیمه واریز می‌کند که هدف ما از اجرای این طرح، تحت حمایت قرار دادن بخش کارگری و رفع نیازهای بیمه‌ای و درمانی آن‌ها است.

وی بابیان اینکه اداره کل کار و رفاه اجتماعی استان سمنان به دنبال کارآفرینی از طریق تعاونی‌ها و درنهایت افزایش رفاه بیشتر در بخش کارگی است، افزود: در حال حاضر بیش از ۱۷هزار نفر در یک هزار و ۱۵۶تعاونی فعال استان شاغل هستند که حدود ۴۰درصد فعالیت این تعاونی‌ها در بخش کشاورزی محسوب می‌شود.

اجرای مدل خود بازرسی و مدل تائید صلاحیت ایمنی پیمانکاران

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان گفت: این استان با تحت پوشش بودن نزدیک ۷۰درصد جمعیت استان که مشمول قانون کار و تأمین اجتماعی هستند نیازمند توجه بیشتر به قشر کارگری است که دراین‌بین نقش رسانه‌ها باید پررنگ‌تر شود تا قدردانی، ترویج و تبیین جایگاه کار و کارگری در جامعه بیش از بیش صورت گیرد.

غنیان در ادامه تصریح کرد: یکی از مواردی که در بحث صیانت از نیروی انسانی در برنامه‌های دستاورد محور پیگیری شد مدل خود بازرسی و مدل تائید صلاحیت ایمنی پیمانکاران بود که هرزمان این افراد می‌خواهند کاری را انجام دهند باید با توجه به مقررات از اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تائید صلاحیت دریافت کنند چراکه معتقدیم حراست و حفاظت از نیروی انسانی باید در حد اعلا انجام شود.

وی بابیان اینکه تمرکز تشکیل تعاونی‌ها در برنامه‌ها منظور شده است، گفت: در تعاونی‌های محصول محور توانمندسازی آن‌ها با توجه به اینکه استان سمنان از جوانان فارغ‌التحصیل بسیاری برخوردار است در راستای هماهنگی جمع‌کردن دانایی و توانایی در قالب‌های تعاونی دانش‌بنیان و تعاونی‌های توسعه و عمران که عمدتاً برای توسعه و آبادانی هر شهرستانی کارکرد دارد ازجمله محوریت عملکرد این نهاد گنجانده‌شده است.

اختصاص ۳۰۰میلیارد تومان تسهیلات به صنایع کشاورزی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان در بخش دیگری از سخنان خود، بابیان اینکه در سامانه بهین یاب بیش از ۳۰۰میلیارد تومان معادل ۵۰درصد سهم استان به واحدهای تولیدی صنعتی کشاورزی پرداخت‌شده است، ابراز داشت: امیدواریم ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بتواند باعث رونق تولید و اشتغال در استان شود  ازجمله محوریت‌های اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی  تنظیم بازار کار  محسوب می‌شود.

غنیان در ادامه تصریح کرد: با توجه به تسهیلات رونق تولید ارتباطی که با واحدهای تولیدی در راستای کسب فرصت‌های شغلی برقرار شد در شش‌ماهه دوم اشتغال شرایط مطلوب‌تری را نسبت به گذشته به خود گرفته است و امیدواریم دراین‌بین بتوانیم نقش خود را در شاغل کردن افرادی که مقرری بیمه بیکاری دریافت می‌کنند و افرادی که بیکار، آماده یا جویای کار هستند تااندازه‌ای تکلیف خود را در اشتغال‌زایی به انجام برسانیم.

وی افزود: با توجه به اینکه در سال اقتصاد مقاومتی قرار داریم برای تحقق این شعار توجه اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر این اساس قرار دارد که بتواند با ایجاد اشتغال در کاهش یکی از مصادیق آسیب‌های اجتماعی نقشی مهم ایفا کند.

ایجاد استخرهای ویژه کارگران در سطح استان سمنان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان در پاسخ به سؤالی مبنی بر تشریح برنامه‌های دهه فجر سال جاری توضیح داد: تقدیر از خانواده‌های شهدا، تقدیر از افراد نمونه کارگری و کارفرمایان، برگزاری جشن کارگری، برگزاری مسابقات ورزشی کارگری ازجمله برنامه‌هایی است که در دهه فجر سال جاری منظور و در ستاد بزرگداشت دهه فجر هسته اولیه استانی و شهرستانی تشکیل و برنامه‌های عملیاتی طی جلسات با توجه به شادی و شادابی که در دهه فجر برای جامعه کارگری ایجاد خواهیم کرد برنامه‌ریزی می‌شود.

غنیان همچنین در پاسخ به سؤالی با موضوع نشاط اجتماعی و قشر کارگری استان، بابیان اینکه توجه به ورزش کارگری ازجمله ضرورت‌ها باید مورد اهمیت قرار گیرد، ابراز داشت: هیئت ورزش‌های کارگری در اکثر رشته‌های ورزشی فعالیت دارد و در همه مسابقات ورزشی کارگری که در سطح کشور میزبانی می‌شود اعزام گروه‌هایی از استان سمنان در بخش کارگری در دستور کار است و تلاش شده تا زمینه میزبانی مسابقات کشوری کارگری نیز در استان فراهم شود که ازجمله رقابت‌های بسکتبال بزرگ‌ترین رویداد مسابقات کارگری کشوری بود که به میزبانی شاهرود صورت گرفت.

وی بابیان اینکه در سطح کشور ازجمله استان‌هایی محسوب می‌شویم که از اماکن ورزشی کارگری در حد مطلوب برخوردار هستیم، تصریح کرد: در همه شهرستان‌های استان غیر از شهرستان‌های تازه تأسیس امکانات ورزشی اعم از سالن و زمین چمن وجود دارد همچنین در شاهرود مجموعه استخر کارگری نیز دایر است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان همچنین ضمن اظهار اینکه در حال حاضر  استخر کارگری با ۶۰درصد پیشرفت فیزیکی اواسط سال آینده در دیگر شهرستان استان سمنان به بهره‌برداری خواهد رسید، گفت: مطالعات اولیه و هماهنگی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد استان در همه رشته‌ها شرایط میزبانی را دارد.

کد خبر 3869103

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha