رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خبر داد؛

اعطای تسهیلات ۱۲ میلیارد تومانی به شرکت های گیاهان دارویی

اعطای تسهیلات ۱۲ میلیارد تومانی به شرکت های گیاهان دارویی

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار داشت: ۱۲ شرکت دانش بنیان در حوزه گیاهان دارویی فعالیت می کنند که تاکنون ۱۲ میلیارد تومان از سوی صندوق تسهیلات دریافت کرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد سلطانی در مراسم رونمایی از ژل موضعی «دنتی کید» که محصول یک شرکت دانش بنیان برای مسکن صددرصد گیاهی رویش دندان نوزادان اظهار داشت: در ۲۰ سال گذشته ما توانسته ایم رشد علمی خوبی داشته باشیم اما هنوز نتوانسته ایم از این علم تولید شده ثروت تولید کنیم.

به گفته وی هنوز به آن مرحله نرسیده ایم که به دانشجویان فارغ التحصیل دکتری به چشم دسته های اسکناس نگاه کنیم.

سلطانی با بیان اینکه ظرفیت ثروت  آفرینی از فارغ التحصیلان مقطع دکتری در کشور وجود دارد، اظهار داشت: این ثروت آفرینی می تواند برای کشور افتخارآفرینی داشته باشد.

وی با بیان اینکه ایران سابقه زیادی در گیاهان دارویی و داروهای گیاهی دارد عنوان کرد: اما در حال حاضر هنوز هند و چین بازار دنیا را در دست دارند؛ ما باید بتوانیم در حوزه صادرات گیاهان دارویی و داروهای گیاهی گام برداریم.

آخرین آمار شرکت های دانش بنیان

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه از آخرین وضعیت شرکت های دانش بنیان و میزان تسهیلات ارائه شده از سوی این صندوق به شرکت ها اظهار داشت: هم اکنون دو هزار و ۸۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعال هستند؛ هزار و ۶۰۰ طرح مصوب از سوی صندوق برای حمایت به تایید رسیده اند که تاکنون توانسته ایم ۹۵۰ میلیارد تومان صرف این طرح ها کنیم تا به محصول تبدیل شوند.

سلطانی با تاکید بر اینکه هم اکنون جهشی در شرکت های دانش بنیان ایجاد شده است خاطرنشان کرد: این شرکت ها در حال کار هستند و خروجی آنها نمی تواند به زودی نمایان شود؛ امیدواریم که نتایج فعالیت این شرکت ها را در سال آینده ببینیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۲ شرکت دانش بنیان در حوزه گیاهان دارویی فعال هستند گفت: تاکنون این ۱۲ شرکت ۱۲ میلیارد تومان از صندوق نوآوری و شکوفایی تسهیلات دریافت کرده اند؛ این مبلغ بالایی نیست.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: از این تعداد شرکت  دانش بنیان تنها ۵ شرکت بزرگ هستند که ۹۰ درصد بازار کشور در حوزه گیاهان دارویی را در دست دارند.

سلطانی با بیان اینکه توانمندی تجاری سازی در کشور کمتر دیده می شود اظهار داشت: اگر بتوانیم توانمندی تجاری سازی را با هم افزایی گسترش دهیم می توانیم شاهد نتایج خوبی باشیم.

وی اظهار داشت: باید برای افزایش  توانمندی تجاری سازی نقشه راه بزرگی در کشور وجود داشته باشد تا بتوانیم در آینده به بازارهای بین المللی توسط شرکت های دانش بنیان دست یابیم.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه اکثر شرکت های دانش بنیان تایید شده در کشور نوپا هستند اظهار داشت: در آمریکا نرخ شکست استارت آپ ها ۵۵ درصد است و این نشان می دهد که نیمی از شرکت های نوپا با شکست مواجه می شوند بنابراین ما نباید انتظار داشته باشیم که همه شرکت های دانش بنیان تایید شده کشور به نتیجه دلخواه برسند و به طور طبیعی نیمی از آنها با شکست مواجه می شوند.

سلطانی تاکید کرد: ما همواره در راستای حمایت از این شرکت های نوپا فعالیت می کنیم تا بتوانیم کشور را به لحاظ اقتصادی به جایگاه مطلوب برسانیم.

کد خبر 3869517

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha