پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۴۶

در هفته نخست دور برگشت لیگ برتر تکواندو؛

شهرداری ورامین و دانشگاه آزاد اسلامی به تساوی رسیدند

شهرداری ورامین و دانشگاه آزاد اسلامی به تساوی رسیدند

تهران-دیدار تیم های شهرداری ورامین و دانشگاه آزاد اسلامی در هفته نخست دور برگشت لیگ برتر تکواندو با تساوی به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، دور برگشت لیگ برتر تکواندو باشگاه های کشور ظهر پنج شنبه در تهران پیگیری شد که در مهم ترین و حساس ترین دیدار این هفته، تیم های شهرداری ورامین و دانشگاه آزاد اسلامی به مصاف هم رفتند.

تیم شهرداری ورامین که در هفته نخست دور رفت لیگ برتر تکواندو مقابل دانشگاه آزاد اسلامی شکست خورده بود، تلاش داشت تا با برتری مقابل حریف نامدار خود، ضمن جبران شکست دور رفت، به صدر جدول رده بندی برسد.

جدال سرمربیان تیم های دانشگاه های آزاد اسلامی و شهرداری ورامین که از گزینه های هدایت تیم ملی تکواندو ایران نیز هستند بر جذابیت این مسابقه افزوده بود.

پیش از این مسابقه، تیم های دانشگاه آزاد اسلامی و شهرداری ورامین به ترتیب با ۲۱ و ۱۸ امتیاز در رده های اول و دوم جدول رده بندی قرار داشتند.

جدال تیم های شهرداری ورامین و دانشگاه آزاد اسلامی بسیار جذاب پیگیری شد و در نهایت این مسابقه برنده نداشت و امتیازات، میان تیم های اول و دوم جدول رده بندی تقسیم شد.

تیم های شهرداری ورامین و دانشگاه آزاد اسلامی در این مسابقه هر کدام به چهار پیروزی دست پیدا کردند، نتیجه ای که نتوانست جایگاه نماینده تکواندو ورامین را بهبود بخشد.

کد خبر 3869627

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha