پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ دی ۱۳۹۵، ۱۰:۲۹

مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل شهرداری تهران خبر داد:

شناسایی سگ‌های پرسه زن پایتخت با میکروچیپ

شناسایی سگ‌های پرسه زن پایتخت با میکروچیپ

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران از شناسایی سگ های پرسه زن (بدون صاحب) در پایتخت با استفاده از روش بین المللی میکروجیپ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کامران زنگیشه با اشاره به جمع آوری سگ های بدون صاحب در سطح شهر تهران، گفت: آمارها نشان دهنده آن است که تعداد این حیوانات نسبت به سال گذشته نه تنها افزایشی نداشته، بلکه شاهد رشد منفی زاد و ولد آن ها نیز بوده ایم.

وی با تاکید بر حضور حامیان و دوست داران حیوانات و کمک این افراد به شهرداری تهران در خصوص ساماندهی حیوانات شهری، تصریح کرد: مدیریت شهری نیز از این دوستان حمایت می کند. برخی از حامیان در محل های سکونت خود و برخی دیگر به صورت اکیپ هایی متشکل از چند نفر در مناطق و بوستان های جنگلی به غذادهی سگ ها می پردازند.  

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران با بیان اینکه این حیوانات تنها زمانی به حریم شهری وارد می شوند که نتوانند در حاشیه شهرها غذایی پیدا کنند، افزود: عمده حضور سگ ها در محیط های شهری در محل های انباشت زباله است و زنده گیری این حیوانات در راستای حفظ سلامت شهروندی و حفاظت از محیط زیست صورت می گیرد.  

وی در خصوص اینکه در روند زنده گیری سگ های پرسه زن با نظارت دامپزشک، سگ ها ابتدا ضد عفونی و انگل زدایی می شوند، اظهار کرد: بعد از نمونه برداری و آزمایش های میکروبی، سگ های باردار جدا شده و سایر سگ ها طی روندی کاملا بهداشتی در اتاقی مشابه اطاق عمل انسان ها عقیم می شوند.  

زنگیشه با بیان اینکه سگ های بدون صاحب پس از عمل و دریافت آنتی بیوتیک، با روش جدیدی به نام میکروچیپ کدگذاری می شوند، گفت: میکروچیپ به عنوان یک سیستم شناسایی الکترونیکی، به اندازه یک دانه برنج است و در زیر پوست جانداردر وسط دو کتف کاشته می شود. این دستگاه دارای یک کد ۱۶ رقمی بین المللی بوده و به عنوان یک روش جهانی و استاندارد در دنیا متداول است.  

وی با اشاره به اینکه این دستگاه به گونه ای طراحی شده که تا پایان عمر سگ به همراهش خواهد بود، تصریح کرد: میکروچیپ دارای قابلیت تطابق با بافت زنده جاندار بوده و امکان بروز حساسیت یا واکنش های ایمنی و تحرک در بدن جاندار را ندارد.  

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران با تاکید بر اینکه پس از کاشت دستگاه میکروچیپ بر روی بدن حیوان آن ها را به محل سابق زندگی خود می گردانیم تا روند عادی و چرخه طبیعی زندگی خود را طی کنند، خاطر نشان کرد: عقیم سازی تنها به معنی جلوگیری از زاد و ولد این حیوان در سطح شهر است تا جمعیت آن ها بیش از اندازه افزایش نیابند.

کد خبر 3869765

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha