پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ دی ۱۳۹۵، ۹:۱۲

در گفت‌وگو با مهر مطرح شد؛

ماجرای قطع درختان مجموعه ورزشی کارگران/اداره کار:درخت‌ها هرس شدند

ماجرای قطع درختان مجموعه ورزشی کارگران/اداره کار:درخت‌ها هرس شدند

خرم‌آباد- طی روزهای اخیر مباحثی در مورد قطع درختان ۵۰ ساله مجموعه ورزشی کارگران خرم آباد مطرح شد که در واکنش به این موضوع مدیرکل کار لرستان مدعی شد این اداره کل اقدام به هرس درختان کرده است.

علی آشتاب مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان در رابطه با قطع درختان مجموعه ورزشی کارگران خرم آباد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر مدعی شد: در بارندگی های قبلی که حالت طوفان و سیل داشت دو تا سه اصله درخت داخل مجموعه ورزشی کارگران شکسته شد که مسیر تردد ورزشکاران را به این مجموعه بسته بودند.

وی با بیان اینکه این درختان از ریشه در آمده بودند گفت: تعدادی از درختان این مجموعه را ما اصلاح کردیم و شاخ و برگ زائد آنها را ما زدیم.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتمای لرستان گفت: برنامه ریزی کرده ایم که ۵۰ اصله درخت مثمر را به جای این سه درخت در مجموعه ورزشی کارگران بکاریم چرا که این مجموعه به لحاظ فضای سبز دارای فضای مطلوبی بوده و این نیست که خدایی ناکرده قطع درختان را داشته باشیم و این اقدام ما در راستای اصلاح درختان بوده است.

آشتاب در پاسخ به این سوال خبرنگار مهر که بر اساس اعلام کارشناسان محیط زیست قدمت این درختان بالا بوده است گفت: سابقه و قدمت ساختمان اداره کار و مجموعه ورزشی کارگران مربوط به سال ۷۹ و ۸۰ بوده و در آن سالها افتتاح شده است.

وی با تاکید بر اینکه اینگونه نیست که این درختان قدمت ۵۰ سال داشته باشند گفت: این درختان به دلیل طوفان و سیل اخیر از ریشه در آمده بودند و در محوطه مجموعه ورزشی کارگران خرم آباد افتاده بودند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: این تصاویری که شما دیده اید درختانی بوده که اصلاح شده اند و شاخ و برگ اضافی درختان بوده که هرس شده اند.

کد خبر 3870174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha