پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ دی ۱۳۹۵، ۱۱:۴۲

مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان:

۳۶ واحد صنایع تکمیلی کشاورزی به کارگروه رفع موانع تولیدمعرفی شدند

۳۶ واحد صنایع تکمیلی کشاورزی به کارگروه رفع موانع تولیدمعرفی شدند

بندرعباس - مدیر صنایع کشاورزی جهادکشاورزی هرمزگان گفت:۳۶ واحد تولیدی صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی به کارگروه رفع موانع تولید معرفی شده که ۱۴ واحد موفق به جذب تسهیلات شده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، طهماسب غلامپور اظهار داشت: در راستای اجرای برنامه های اقتصاد مقاومتی و ابلاغ دستورالعمل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید بنگاه های تولیدی کوچک و متوسط و طرح های نیمه تمام دارای پیشرفت فیزیکی بالای  ۶۰ درصد که از خرداد ماه ۹۵ به استان ابلاغ شده است تا کنون بالغ بر ۱۱۰ میلیارد ریال اعتبار تسهیلاتی توسط صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی استان جذب شده است.

وی افزود: دراین خصوص تعداد ۳۶ واحد تولیدی صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیارد ریال به کارگروه معرفی که تا کنون ۱۴ واحد تولیدی موفق به جذب تسهیلات شده اند .

وی بابیان اینکه رفع موانع تولید فرصتی برای رونق صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی فراهم کرده است، گفت: اعتبارات مذکور با هدف کمک به حفظ اشتغال، افزایش تولید بنگاه ها، را ه اندازی طرح های نیمه تمام تولیدی و تقویت تحرک اقتصادی صورت پذیرفته است.

غلامپور اشاره کرد: در استان هرمزگان ۱۰۰ واحد تولیدی صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی دارای پروانه بهره برداری است.

کد خبر 3871440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha