پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ دی ۱۳۹۵، ۹:۰۸

فرمانده انتظامی دشتستان خبر داد

توقیف ۱۷ دستگاه تریلر در دشتستان/ ۳۴ میلیارد ریال قاچاق کشف شد

توقیف ۱۷ دستگاه تریلر در دشتستان/ ۳۴ میلیارد ریال قاچاق کشف شد

بوشهر- فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان از توقیف ۱۷ دستگاه تریلر و کشف ۳۴ میلیارد ریال انواع کالای قاچاق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی، سرهنگ سید جواد رضوی اظهار کرد: با توجه به تأثیر سوء قاچاق بر اقتصاد کشور و تأکید سلسله مراتب فرماندهی ناجا در برخورد قاطع با این پدیده شوم، این فرماندهی با برنامه‌ریزی جامع، مبارزه با قاچاق کالا را به عنوان یک اولویت در دستور کار قرار داده است.

وی افزود: در همین خصوص عوامل انتظامی مستقر در ایست بازرسی شهید صلاحی شهرستان دشتستان حین کنترل وسایل نقلیه عبوری طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷ دستگاه تریلر حامل کالای قاچاق را توقیف کردند.

رضوی اظهار داشت: در بررسی‌های به عمل آمده از خودروهای توقیفی انواع کالای قاچاق شامل لوازم‌التحریر، ظروف آشپزخانه، لوازم آرایشی و لوازم یدکی موتور سیکلت که به صورت قاچاق در حال انتقال به دیگر نقاط کشور بود کشف شد.

فرمانده انتظامی دشتستان ارزش تقریبی محموله‌های قاچاق کشف شده را برابر نظر کارشناسان ۳۴ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: در این ارتباط ۱۸ متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده و تکمیل تحقیقات تحویل مراجع قانونی شدند.

کد خبر 3872160

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha