حجتالاسلام و المسلمین محمد حاجی ابوالقاسم دولابی در گفتگو با خبرنگار مهر، با عرض تسلیت ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی، افزود: ارتحال حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی مایه تاثر خاطر علاقمندان به انقلاب، نظام و رهبری شد، آیت الله هاشمی رفسنجانی یار دیرین امام و رهبری و از عناصر تاثیرگذار نهضت امام خمینی(ره)بودند و در کنار مقام معظم رهبری تکیه گاه خوبی برای حضرت امام خمینی(ره) بودند.
وی با بیان اینکه حضرت آیت الله هاشمی عشق و علاقه خاصی به مقام معظم رهبری داشتند، ادامه داد: مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی بعد از انقلاب نیز در عرصههای مختلف مجاهدت و خدمت حضور داشت و در این مسیر همواره پشتیبان مقام معظم رهبری بود.
حاجی ابوالقاسم دولابی با اشاره به ویژگیهای شخصیتی مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی، ادامه داد: یکی از ویژگیهای آیت الله هاشمی رفسنجانی ارادت قلبی به رهبر انقلاب بود که باعث شد با وجود فتنهگریها، ایشان از ارادت و علاقهشان نسبت به ایشان کاسته نشود و با وجود برخی اختلافنظرها همواره فرمانبر و رهرو مقام معظم رهبری بود.
وی افزود: آیت الله هاشمی رفسنجانی قبل و بعد از انقلاب همواره با تمام توان در راستای اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تلاش و مجاهدت کردند و با تمام توان برای اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تلاش کردند.
نماینده مردم استان زنجان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه حضرت آیت الله هاشمی عشق و علاقه خاصی به مقام معظم رهبری داشتند، افزود: حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی یاردیرین مقام معظم رهبری بودند و با وجود اختلاف نظرها که در انجام کارهای بزرگ وجود دارد، ایشان همواره بر رهبری مقام معظم رهبری و پیروی خودشان از ایشان تاکید داشتند خناسان و بدنظران نتوانستند از پیوند ایشان و مقام معظم رهبری بکاهند و نتوانستند این علاقه را تحت تاثیر قرار بدهند.
حاجی ابوالقاسم دولابی افزود: همه علاقمندان نظام و مقام معظم رهبری نسبت به تبیین مشی و حرکت حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی برای تقویت نظام و همراهی و همدلی با مقام معظم رهبری تلاش کنند و نمونه های همراهی و همکاری ایشان با مقام معظم رهبری را بیان کنند.
نظر شما