به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری اردبیل صبح پنجشنبه در این مراسم تصریح کرد: طی سالهای اخیر موضوع آسیبهای اجتماعی قویاً موردتوجه قرار گرفته و به گفتمان عمومی تبدیل شده است.
شفیع شفیعی با بیان اینکه تأکیدات رهبر معظم انقلاب نیز توجه به آسیبهای اجتماعی است، اضافه کرد: در واقع به منظور ارائه راهکار لازم است از ظرفیت حوزههای مختلف از جمله دانشگاهها برای رفع آسیبها استفاده کرد.
وی برگزاری این سمپوزیم را با هدف دنبال کردن یک رویکرد علمی به مسائل اجتماعی دانست و گفت: در عین حال تعامل بین دانشگاه و بخشهای مختلف جامعه دنبال میشود.
در این مراسم رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه محقق اردبیلی نیز یکی از رسالتهای دانشگاه را ارتباط با جامعه دانست و افزود: این دغدغه هر چند در جوامع غربی پاسخ گرفته اما در جامعه ما مدتزمان زیادی نیست که به اهمیت آن توجه میشود.
حبیب ابراهیم پور با اشاره به اینکه دانشگاه محقق اردبیلی طی سالهای اخیر تلاش کرده بخشی از دغدغه ارتباطگیری با جامعه را با اجرای برنامههای مختلف حلوفصل کند، اضافه کرد: در واقع هر دو قطب جامعه و دانشگاه در مسائل اجتماعی میبایست مشارکت داشته باشند.
وی افزود: در همین راستا ۷۰ تفاهمنامه مابین دانشگاه و سازمانهای داخلی و بینالمللی منعقد شده و به منظور پیشگیری از آسیبهای اجتماعی علاوه بر تشکیل کانون سلامت، پنج نمایشگاه طی دو سال گذشته دایر شده است.
رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه محقق اردبیلی به برگزاری کارگاههای آموزشی و فعال کردن مرکز بهداشت و روان دانشگاه جهت مشاوره به دانشجویان اشاره کرد و افزود: در چند سال اخیر ۷۶۰ دانشجو از این مرکز مشاوره دریافت کردند.
به گفته ابراهیم پور در عین حال دانشگاه محقق اردبیلی در نظر دارد ۲۱ اردیبهشتماه سال آینده همایش ملی آسیبهای اجتماعی را با همکاری پلیس برگزار کند.
وی افزود: در راستای کاهش آسیبها هفت طرح بین سازمانی و هشت طرح پژوهشی اجرا شده و علاوه بر ارائه ۱۹ پروپوزال، ۲۴ پایاننامه دکتری و ارشد نیز اجرا شده است.
رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه محقق اردبیلی خواستار تأسیس رشته جامعهشناسی در این دانشگاه شد و بیان داشت: برای توسعه رشتههای علوم انسانی این دانشگاه آمادگی لازم را دارد.
نظر شما