پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۵ دی ۱۳۹۵، ۱۴:۲۰

معاون استاندار ایلام:

آب و هوای مناسب مزیت ایلام برای راه اندازی شهر عسل است

آب و هوای مناسب مزیت ایلام برای راه اندازی شهر عسل است

ایلام-معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار ایلام گفت: تولید عسل مرغوب از مزیت های استان بوده و یکی از سوغات برجسته ایلام بشمار می رود.

به گزارش خبرنگار مهر، حشمت اله عسگری روز شنبه در جلسه بررسی خوشه عسل استان ایلام اظهار داشت: به دلیل عدم بسته بندی مناسب و نبود برند مشخص و ساماندهی اکنون عسل از وضعیت مناسبی برخوردار نیست در حالی که بر اساس بررسی های به عمل آمده یکی از محصولات با کیفیت و مرغوب کشور همین عسل ایلام است.

وی از نبود تنوع در بسته بندی عسل انتقاد کرد و گفت: در این راستا نیازمند صنایع تبدیلی و بسته بندی احساس می شود که باید با راه اندازی کارگاه های متنوع در زمینه عسل نظیر کارگاه نجاری برای کندو، دوخت لباس، آزمایشگاه کنترل کیفیت، عاج بری و ... این خوشه را تکمیل و راه اندازی کرد.

عسگری از انحراف تسهیلات پرداختی که موجب دور شدن عسل از کانون توجهات مسئولان شده انتقاد کرد و گفت: با راه اندازی خوشه عسل و همچنین برندسازی و بسته بندی می توان این محصول تولیدی را ساماندهی و از نظر تولید و ایجاد اشتغال مولد در استان با توجه به مطلوب بودن آب و هوای استان برای پرورش عسل در این زمینه وارد فعالیت جدی کرد.

وی خواستار تهیه طرح کاملی به منظور راه اندازی خوشه عسل با نام شهر عسل شد و گفت: کار مدیریتی دقیقی در این زمینه باید صورت گیرد و از توان و تجربیات افرادی که سالها است در زمینه پرورش زنبور عسل در استان فعالیت دارند، استفاده شود.

کد خبر 3876580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha