به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پژمان قویمی ظهر یکشنبه در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران با بیان اینکه امسال و تاکنون هیچ نوع جرائم مهم از جمله سرقت مسلحانه، زورگیری و غیره در همدان رخ نداده و در این زمینه وضعیت مطلوبی گزارش شده است، گفت: بیشتر سرقتهای رخ داده در شهرستان همدان خرد بوده و میزان وقوع سرقت در همدان نیز ۳۰ درصد کاهش داشته است.
فرمانده انتظامی شهرستان همدان به کاهش ۲۷ درصدی میزان وقوع سرقت منزل در همدان نسبت به مدت مشابه سال گذشته اشاره کرد و گفت: میزان سرقت از مغازه ۴۵ درصد، سرقت از طلافروشی و بانک ۱۰۰ درصد، سرقت خودرو ۲۴ درصد، سرقت موتورسیکلت ۳۴ درصد و سرقت پلاک وسایل نقلیه نیز ۵۲ درصد کاهش داشته است.
وی بابیان اینکه میزان کیفقاپی نیز در همدان ۳۹ درصد کاهش داشته است، به برخورد و جمعآوری خرده فروشان و معتادان متجاهر اشاره کرد و گفت: امسال یک هزار و ۷۷۶ نفر معتاد متجاهر در شهرستان همدان دستگیر شدند.
وی بابیان اینکه میزان دستگیریها ۳۷ درصد افزایش نشان میدهد، عنوان کرد: میزان دستگیری سارقان در همدان ۱۶ درصد افزایش داشته است.
فرمانده انتظامی شهرستان همدان افزود: امسال ۳۶۲ خرده فروش مواد مخدر در همدان شناسایی و دستگیر شده اند که میزان عملکرد نسبت به سال گذشته که ۱۰۷ نفر دستگیر شدند ۲۳۳ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به آمار توقیف وسایل نقلیه مزاحم و متخلف طی ۹ ماه امسال اظهار داشت: طی این مدت دو هزار و ۶۲۰ دستگاه خودرو و ۷ هزار و ۷۹۶ دستگاه موتورسیکلت توقیف و تحویل پارکینگ شده است.
نظر شما