پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۶ دی ۱۳۹۵، ۱۴:۰۰

مسئلو بسیج دانشجویی دانشگاه های مازندران:

۷۶۰ حلقه تربیتی در دانشگاه های مازندران تشکیل شده است

۷۶۰ حلقه تربیتی در دانشگاه های مازندران تشکیل شده است

ساری - مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های مازندران از تشکیل ۷۶۰ حلقه تربیتی و سازماندهی هفت هزار دانشجوی بسیجی در قالب حلقه صالحین خبر داد.

شهرام نوری در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه دوره توانمندسازی سرگروه‌های حلقه‌های صالحین از مهم‌ترین برنامه‌های در دستور کار بسیج دانشجویی است، اظهار کرد: تاکنوندو دوره توانمندسازی در بهشهر و اردوگاه هفت‌تیر رامسر برگزار کردیم که ۳۰۰ نفر در دوره‌های تخصصی شرکت داده شدند.

نوری گفت: آموزش مستمر سرگروه‌ها، مربیان و سرمربیان حلقه‌های بسیج دانشجویی استان به‌صورت مستمر در حال برگزاری است و این مهم را به‌صورت برنامه‌ریزی‌شده در دستور کارداریم.

وی بابیان اینکه بیش از ۷۶۰ حلقه تربیتی در ۱۸۰ دانشگاه سراسر استان توسط دانشجویان بسیجی تشکیل‌شده است، اظهار کرد: این تعداد بیش از هفت هزار دانشجو را دربر می گیرد که فرصت خوبی را در جهت تربیت کادر هم‌طراز انقلاب اسلامی در اختیار ما قرار داده است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های مازندران این نهاد را مصمم به تقویت بینه علمی و معرفتی سرگروه‌ها، مربیان و سرمربیان حلقه‌های صالحین دانشجویان بسیجی دانست و تأکید کرد: درصدد هستیم علاوه بر مربیان تمامی اعضای حلقه‌های صالحین ازنظر محتوایی به اقناع غنایی از معرفت و سطح کمال دینی و انقلابی برسند و در این راستا نیز از هیچ کمک و حمایتی فروگذار نیستیم.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های مازندران بابیان اینکه برای توانمندسازی علمی دانشجویان بسیجی برنامه‌های متنوعی را در دستور کار قرار داده‌ایم، اظهار کرد: قرارگاه شهید احمدی روشن بسیج دانشجویی به‌منظور آموزش، هدایت و حمایت از هسته‌های علمی دانشجویان بسیجی تشکیل‌شده است و در این راستا برنامه‌های متنوعی را جهت توانمندسازی اعضا و فعالان این قرارگاه مهم در نظر گرفته‌ایم که در حال اجرا است.

نوری تصریح کرد: هسته‌های علمی دانشجویی با رویکرد مسئله یابی موضوعات مختلف مختص مازندران در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی تشکیل می‌شوند و هسته‌های علمی دانشجویان بسیجی در برخی از دانشگاه‌ها تشکیل‌شده اما به‌صورت متمرکز در تمامی دانشگاه‌های استان در حال شکل‌گیری است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های مازندران به چگونگی بهره‌گیری از پروژه مسئله یابی هسته‌های علمی دانشجویان بسیجی اشاره کرد و گفت: تمامی مسائل طرح‌شده و موارد مربوط که توسط دانشجویان بسیجی جمع‌آوری‌شده توسط کارشناسان هر بخش به‌صورت تخصصی تبدیل به مقاله و کتاب خواهد شد.

وی بابیان اینکه از برنامه‌های علمی دانشگاه‌ها حمایت می‌کنیم، اظهار کرد: برنامه‌های علمی دانشجویی که در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی باشد از حمایت‌های مالی و معنوی بسیج دانشجویی بهره خواهد برد.

نوری به برگزاری جشنواره علمی بسیج دانشجویی نیز اشاره کرد و گفت: این جشنواره در بخش‌های مختلف علمی در دانشگاه خزر محمودآباد برگزار شد که ۲۷ برگزیده داشت.

کد خبر 3877614

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha