به گزارش خبرنگار مهر، سیامک واحدی ظهر امروز یکشنبه در نشستی با خبرنگاران رسانه های گروهی استان در سنندج با اشاره به اینکه تمامی اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی استان نگاه مثبتی نسبت به رسانه و فعالان این حوزه دارند، گفت: ما برای ترسیم و اطلاع رسانی صحیح برنامه های بلندمدت، میان و کوتاه مدت خود در جامعه نیاز به رسانه ها داریم.
وی با اشاره به اینکه هر فرد و مجموعه ای مرتکب قصور و اشتباه می شوند، عنوان کرد: بی شک ما هم در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی از خطا و اشتباه به دور نیستیم ولی از اهالی رسانه می خواهیم در صورت مشاهده هرگونه قصوری در ابتدا آن را با خود ما در میان بگذارند.
وی از اهالی رسانه خواست در درجه نخست منتقد فعالیت های این نهاد آموزشی ودرمانی باشند و هر مطلبی که منجر به پیشرفت و سربلندی نظام سلامت وارائه خدمات بیشتر به مردم می شود را منتشر کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: به اطلاعات فنی نیروی انسانی در ارتباط با حوزه های مختلف از جمله امکانات و وضعیت ساختمان ها و بیمارستان ها و مراکز درمانی سطح استان نیاز داریم و امیدواریم در این خصوص آحاد مردم به ویژه اهالی رسانه با ما همکاری داشته باشند.
واحدی بیان کرد: در راستای تقویت نقاط قوت و در زمینه اصلاح ضعف های موجود هر مطلبی که از سوی رسانه ها عنوان شود را با کمال میل می پذیریم.
وی رسانه ها را چشم، گوش و مغز تحلیل گر و زبان گویای دانشگاه خواند و افزود: بیان نقاط ضعف و عیب ها و خطاهایی که پیش می آید از سوی رسانه ها نباید به گونه ای باشد که باعث ناامیدی در مردم شود به همین دلیل است که اصرار بر این داریم قبل از انتشار هر مطلبی در این خصوص ابتدا مسئولان و مدیران دانشگاه در جریان موضوع قرار داده شوند.
وی به برنامه های خود در طول دوره تصدی ریاست دانشگاه اشاره کرد و گفت: تدوین طرح راهبردی طولانی مدت برای پردیس دانشگاه علوم پزشکی استان از جمله این برنامه ها است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: تعدادی از ساختمان دانشکده های این دانشگاه بسیار قدیمی هستند و هر زمان که اقدام به تخریب آنها شود با استفاده از طرح مذکورمی توان اقدام به ساخت ساختمانی جدید کرد.
واحدی یکی از برنامه های کوتاه مدت دانشگاه را هم تمرکز بر درمان خواند و بیان کرد: چندین پروژه نیمه تمام در سطح استان داریم که مهمترین آن بیمارستان کوثر سنندج است که در آینده ای نزدیک به بهره برداری می رسد.
وی با اشاره به اینکه پروژه بیمارستان توحید سنندج هم دارای سه بخش است، اظهارداشت: دو بخش آن شامل اورژانس کوتاه مدت و درمانگاه تخصصی به اتمام رسیده و عملیات اجرایی اورژانس اصلی این بیمارستان هم تا دهم بهمن ماه امسال به پایان می رسد.
وی اضافه کرد: کلینیک ویژه بیمارستان بعثت سنندج هم عملیات ساخت آن شروع شده و قبل از دهه مبارک فجر امسال تمام خواهد شد.
راه اندازی دفتر ویژه مخصوص خبرنگاران در دانشگاه علوم پزشکی کردستان
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان بر راه اندازی دفتر ویژه مخصوص خبرنگاران در این دانشگاه به منظور ارائه خدمات درمانی به این افراد و خانواده هایشان تاکید کرد و گفت: این اقدام به هیچ وجه پارتی بازی محسوب نمی شود بلکه اولویت دادن و هوشمند کردن خدمات است.
واحدی ادامه داد: از آنجاکه کار خبرنگاران بسیار حساس بوده و بی شک سلامت جسمی و روانی این افراد در نحوه درست عمل کردن آنها تاثیر فراوانی خواهد گذاشت می طلبد تسهیلات درمانی در اختیار آنها قرار داده شود تا وقت زیادی از آنها تلف نشود و در کوتاه ترین زمان ممکن کارهای درمانی آنها پیگیری شود.
وی در ارتباط با تغییر مدیران و معاونین دانشگاه اظهارداشت: برای وصل کردن نه فصل کردن آمدم و به دنبال تزریق انرژی بیشتر به مدیران و کارکنان نه تغییر و انقلاب در نیروی انسانی مجموعه هستم.
وی با بیان اینکه برای حاکم کردن خط سیاسی و فکری این مسئولیت را نپذیرفته ام، اضافه کرد: هر فردی با هر سلیقه و اندیشه سیاسی که دارد مشروط براینکه در چارچوب قوانین درست عمل کند را می پذیریم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: کسی منتظر انتقام جدی سیاسی خود با تغییر مدیران و معاونین دانشگاه نباشد.
واحدی یکی از برنامه های خود را آرایش مجدد نیروها به منظور بهبود و ارتقای کیفیت خدمات ذکر کرد و افزود: کمیته انتصابات را در دانشگاه ایجاد کردیم تا با نگاه کارشناسی مدیران انتخاب شوند.
عدم حضور به موقع پزشک بربالین بیمار بزرگترین و برجسته ترین قصورپزشکی است
وی در ارتباط با قصور پزشکی هم گفت: عدم حضور به موقع پزشک برروی بالین بیماری که وضعیت اورژانسی دارد بزرگترین و برجسته ترین قصور پزشکی محسوب می شود که باید به شدت با آن برخورد شود.
وی عنوان کرد: براساس قانون پزشک مکلف است در زمان ۳۰ دقیقه خود را بر بالین بیمار اورژانسی، ۶ ساعت نیمه اورژانسی و ۲۴ ساعت هم غیر اورژانسی برساند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: اگر پزشکی بدون دلیل و توجیه بر بالین بیمار اورژانسی حاضر نشود در حد یک قتل مرتکب جرم شده و قانون هم به شدت با او برخورد خواهد کرد.
واحدی بیان کرد: پزشکی هم که با تمام وجود خود بربالین بیمار حاضر می شود ولی در تشخیص دچار اشتباه می شود این مشکل به نقص آموزش بر می گردد و مستلزم برخوردهای شدید قانونی نیست.
نظر شما