پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۶ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۲۰

معاون بهزیستی استان خراسان رضوی:

مشهد شهر پایلوت «خانه امن» می شود

مشهد  شهر پایلوت «خانه امن» می شود

مشهد ـ معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی گفت: مشهد به عنوان شهر پایلوت برای اجرای طرح خانه امن انتخاب شده است.

به گزارش خبرنگار مهر غلامحسین حقدادی صبح یکشنبه در نشست هماهنگی اجرای خانه امن که در بهزیستی خراسان‌رضوی برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به جایگاه مشهد و آسیب های اجتماعی که در حال پایش است، مشهد به عنوان شهر پایلوت برای اجرای طرح خانه امن انتخاب شده است و در هفته پیش رو اولین خانه امن در استان خراسان رضوی برای بانوان خشونت دیده با همکاری بخش غیر دولتی در مشهد تاسیس  می شود.

وی ادامه داد: برای توسعه این مراکز امکان واگذاری به اشخاص حقیقی و حقوقی وجود دارد اما برای شروع تصمیم گرفتیم که کار با یک موسسه خیریه واجد شرایط پیش برود.

معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی با اشاره به خدمات قابل ارائه در خانه امن افزود: بهزیستی با همکاری بخش غیر دولتی برای حمایت و بهبود وضعیت بانوانی که مورد آزار و خشونت جسمی، جنسی، روانی و عاطفی قرار می گیرند خانه امن را به به عنوان محل اختصاصی برای نگهداری این افراد مد نظر دارد که البته آسیب دیدگان پس از مراجعه به اورژانس اجتماعی با دستور مقام قضایی به این خانه منتقل می شوند.

وی ادامه داد: با ایجاد این خانه مرکزی برای حمایت و خدمات به بانوان آسیب دیده فراهم می شود، وی بخشی از خدمات تخصصیاین مرکز را در حوزه روان‌شناسی، روان‌پزشکی، پزشکی و مددکاری برشمرد وحمایت و توانمندسازی اجتماعی افراد خشونت‌دیده را از اهداف این طرح دانست.

کد خبر 3877737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha