به گزارش خبرنگار مهر، مختار مهاجر در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران گلستان که شامگاه یکشنبه در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: بر اثر سرما و یخبندان امسال ۱۹۷ میلیارد تومان برآورد خسارات به بخش باغات استان داشتیم.
وی افزود: این خسارات به گونه ای بوده که با گذشت زمان افزایش مییابد و در آینده نیز تاثیرگذاری خواهد بود.
مهاجر تصریح کرد: از هیئت دولت درخواست دارم تا مصوبه جبران خسارات به کشاورزی گلستان را از ۱۰۰ میلیارد تومان به ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش دهد.
وی ادامه داد: زیرا مصوبه فعلی جوابگوی عمق حادثه به کشاورزی گلستان نیست و نیاز به اصلاح دارد.
خسارت صد در صدی سرما به مرکبات گلستان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان با اشاره به تغییر اقلیم در استان گفت: این تغییر اقلیم خسارت کامل به مرکبات استان زده که در گلستان سابقه نداشته است.
مهاجر افزود: سرمایه گذاری در بخش پایههای مقاوم سرما و تحقیق، رصد کردن و شناسیی آن نیز نیازمند کمک بیشتزی است تا دیگر شاهد مشکلات فعلی در کشاورزی نباشیم.
وی یادآور شد: این مصوبه هم نیاز دارد تا از پنج میلیارد تومان به ۲۰ میلیارد تومان افزایش یابد.
نظر شما