۹ مهر ۱۳۸۵، ۱۱:۰۵

زرگر به مهر خبر داد :

جوايز ادبي مهرگان بدون وابستگي مالي به پكا برگزار مي شود

جوايز ادبي مهرگان بدون وابستگي مالي به پكا برگزار مي شود

هيات داوران جايزه مهرگان ادب (در حوزه رمان و مجموعه داستان كوتاه) و مهرگان ادب نوجوان (رمان نوجوانان) و مهرگان علم (علم براي همه) در حوزه محيط زيست مراحل اوليه بررسي آثار را به اتمام رسانده و به مرحله نهايي اعلام كانديدهاي " جايزه مهرگان " نزديك مي شود .

علي رضا زرگر مدير و هماهنگ كننده جوايز مهرگان امسال در گفتگو با خبرنگارفرهنگ و ادب مهر ، با اعلام اين خبر افزود : جايزه مهرگان از اين پس به صورت مستقل برگزار مي شود و به شركت پكا هيچ وابستگي نخواهد داشت .

وي افزود : هيات داوران مهرگان ادب در دو بخش " رمان " و " مجموعه داستان كوتاه " با پنج داور كار خود را آغاز كرده  است كه در مرحله اول سه داور بررسي كليه رمان ها و مجموعه هاي داستان كوتاه را به عهده دارند و از ميان آنها آثار برگزيده براي مرحله نهايي را انتخاب مي كنند ، سپس با حضور دو داور ديگر و با راي و نظر تمامي داوران آثار مراحل نهايي داوري خواهند شد و كتاب نامزد جايزه مهرگان انتخاب مي شود . دبيري هر دو بخش مهرگان ادب بزرگسالي به عهده فتح الله بي نياز منتقد و صاحبنظر برجسته ادبيات معاصر است .

هيات داوران مهرگان ادب كودك و نوجوان " رمان نوجوانان " نقد و بررسي آثار انتشار يافته در اين حوزه را آغاز كرده است .اين هيات متشكل از سه داور اصلي و يك داور مشاور است و دبيري اين بخش را شهرام اقبال زاده منقد و مترجم تواناي ادبيات كودك و نوجوان به عهده دارد .

تركيب هيات داوران مهرگان علم ( علم براي همه ) در حوزه " محيط زيست " متشكل از سه داور اصلي است كه به تشخيص داوران در زمينه هاي مختلف علمي ، از داوران متخصص در آن زمينه مشاوره گرفته مي شود .دبيري اين بخش از جوايز مهرگان بر عهده مهندس علي پازوكي كارشناس و محقق شناخته شده آثار علمي است .

علي رضا زرگر بنيان گذار پكا و مدير عامل آن از سال تاسيس 1376 تا 1382 - كه جايزه مهرگان در اولين سالهاي مديريت او شكل گرفت اعتقاد دارد كه : بنا به تجربه حاصل از كارهاي دسته جمعي فرهنگي در ايران ، به نظرمي رسد اگر جوايز ادبي و علمي وابسته به شركت هاي خصوصي ، مراكز دولتي و يا حتي سازمان هاي عمومي نباشد ، دوام و پايداري بيشتري خواهد داشت و در اهداي جوايز به ملاك هاي حرفه اي ، بي طرفي و استقلال داوران توجه بيشتري خواهد شد .

وي  با رد هر گونه اظهار نظردرخصوص عدم برگزاري جوايز مهرگان اعلام كرد : در آينده نزديك بيانيه هاي بعدي مهرگان و فهرست آثار برگزيده در هر بخش را به آگاهي دوستداران مهرگان خواهيم رساند .
کد خبر 387859

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha