پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ مهر ۱۳۸۵، ۱۲:۰۱

نايب رييس فدراسيون شنا ، شيرجه و واترپلو در گفتگو با مهر:

مجارستان به دلايل سياسي به تيم شنا ايران ويزا نداد/ از آقاي آصفي كمك خواسته ايم

مجارستان به دلايل سياسي به تيم شنا ايران ويزا نداد/ از آقاي آصفي كمك خواسته ايم

شناگران ما طي ماه هاي اخير تمرينات فراواني را انجام داده اند و براي اينكه بتوانند در بازي هاي آسيايي دوحه به نتايج درخور توجهي دست پيدا كنند بايد در يك اردوي معتبر شركت كنند.

محسن علي آبادي در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: مجارستان به دلايل سياسي به شناگران ما ويزا نداده چرا كه اين كشور به تيم هاي واترپلو، هندبال و كاراته كشورمان هم ويزا نداده است. با اين حال ما براي اينكه بتوانيم در بازي هاي آسيايي دوحه موفقيتي كسب كنيم نياز است تا در كشورهايي كه به نوعي مهد شنا هستند اردو برپا كنيم.

وي در پاسخ به سوال خبرنگار مهر كه با توجه به دانستن اين موضوع كه مجارستان با حضور تيم هاي ايراني در اين كشور مخالفت مي كند چرا اقدام به انتخاب اردو در اين كشور كرديد ، گفت: مجارستان پيش از اين به ما قول مساعد داده بود كه هرگونه همكاري را در اين خصوص با فدراسيون شنا به عمل خواهد آورد. در حال حاضر همه كارهاي ما انجام شده و فقط كافي است آنها با حضور تيم ما در كشورشان موافقت كنند. ضمن اينكه ما از آقاي آصفي كه عضو هيات رييسه فدراسيون شنا هم هست درخواست كرده ايم تا در اين خصوص با مسئولان مجارستاني رايزني كند و شرايط حضور تيم ما در اين رقابت ها را فراهم آورد.

نايب رييس فدراسيون شنا، شيرجه و واترپلو در پايان افزود: البته ما هم بيكار ننشسته ايم و چنانچه تلاشمان براي حضور در مجارستان به نتيجه نرسد به دنبال كشور ديگري خواهيم بود تا اردوي خود را در آنجا برپا كنيم. به هر حال براي اينكه بتوانيم حضوري موفق در دوحه داشته باشيم بايد شناگرانمان را در ميداني جدي محك بزنيم.

کد خبر 387881

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha