پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۰۱

ادامه جنجال آفرینی رئیس جمهور منتخب آمریکا؛

ترامپ به BMW نسبت به ساختن کارخانه‌ای جدید در مکزیک هشدار داد

ترامپ به BMW نسبت به ساختن کارخانه‌ای جدید در مکزیک هشدار داد

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا شرکت خودروسازی آلمانی «بی ام و» را به اعمال مالیات ۳۵ درصدی علیه این شرکت تهدید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا، در گفتگو با روزنامه آلمانی بلید، شرکت خودروساز «بی ام و» را تهدید کرد در صورتی که یک کارخانه جدید در مکزیک تأسیس کند و خودروهای ساخته شده در این کارخانه را به آمریکا صادر کند، مالیات ۳۵ درصدی علیه این شرکت اعمال خواهد شد.

سخنگوی شرکت «بی ام و» پیشتر اعلام کرده بود: یک کارخانه در ایالت سن لوئیس پوتوسی مکزیک، از سال ۲۰۱۹ ساخت سری جدید «بی ام و» سری ۳ را آغاز خواهد کرد.

این کارخانه جدید در مکزیک به همراه دو کارخانه دیگر در آلمان و چین این خودرو را تولید خواهند کرد.

دونالد ترامپ گفت: شرکت «بی ام و» باید کارخانه خودروسازی خود را در آمریکا تأسیس کند؛ زیرا این برای خود شرکت هم بهتر است.

وی افزود: آلمان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان خودرو در جهان است و خودروهای مرسدس بنز همچنان در خیابان‌های نیویورک دیده می‌شوند.

اما این تجارت متقابل نبوده است؛ زیرا آلمانی‌ها به همان میزان به خودروهای شرکت آمریکایی شورولت علاقه نشان ندادند؛ در واقع این یک رابطه تجاری ناعادلانه و یک طرفه بود.

کد خبر 3878841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha