پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

ستاری تاکید کرد:

توسعه همکاری‌های فناورانه ایران با سریلانکا و شبه قاره هند

توسعه همکاری‌های فناورانه ایران با سریلانکا و شبه قاره هند

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: همکاری ایران با کشورهای سریلانکا و شبه قاره هند برای ایران از اهمیت بالایی برخوردار است و امیدوار هستیم همکاری‌های مشترک بین دو کشور افزایش یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری در دیدار با وزیر علوم، فناوری و تحقیقات سریلانکا و هیات همراه گفت: نتایج بررسی‌های صورت گرفته در ایران نشان می‌دهد در سال‌های اخیر با تکیه بر دانش و فناوری، اقتصاد کشور از اقتصاد نفتی فاصله گرفته است. در این رابطه می‌توان به فعالیت بیش از ۲ هزار و هشتصد شرکت دانش‌بنیان اشاره کرد.

وی افزود: البته پیش‌بینی ما این است که تا پایان سال تعداد این شرکت‌ها به بیش از سه هزار شرکت برسد.

به گفته رئیس بنیاد ملی نخبگان، باید از اقتصاد منبع محور به اقتصاد دانش‌بنیان حرکت کرد چرا که سرمایه اصلی کشور نیروی انسانی آن است.

کد خبر 3879364

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha