به گزارش خبرنگار مهر، علی خداویسی در جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق محصولات سلامت محور که شامگاه سه شنبه ۲۸ دی ماه برگزار شد، گفت: فلسفه وجودی چنین جلساتی این است که افراد و نماینده دستگاه ها جهت اجرای مصوبات پیگیری لازم را داشته باشند تا جلسات بدون بازخورد نباشد.
وی اظهار داشت: در مورد قاچاق بعضی از کالا ها از سوی دستگاه های اجرایی اغماض می شود اما محصولات سلامت محور با توجه به اینکه با سلامت مردم ارتباط دارد نباید بر قاچاق آنها چشم پوشی شود.
خداویسی به نظارت بر محصولات آرایشی و بهداشتی و مکمل های ورزشی تاکید کرد و گفت: محصولات آرایشی و بهداشتی و مکمل های ورزشی از قیبل همان اقلام هستند که با سلامت مردم سر و کار دارند و باید نظارت بر این کالا ها مستمر باشد.
وی افزود: نباید از وجود محصولات غیر مجاز و غیر استاندارد چشم پوشی کرد و اگر این اتفاق رخ دهد پس وظیفه ما به عنوان دستگاه نظارتی چه خواهد بود.
جانشین دبیر کمیسیون نظارت بر قاچاق کالا استان کردستان به مغازه هایی اشاره کرد که قصد فریب دستگاه های نظارتی را دارند و عنوان کرد: به عنوان دستگاه های نظارتی باید باهوش تر از آن افراد باشیم و اجازه داده نشود که واحد های صنفی قصد دور زدن قانون را داشته باشند.
خداویسی افزود: هنگامی که واحد صنفی مرتکب تخلف می شود نباید فرصت و تذکر داده شود و از طریق دستگاه های قضایی با این واحد ها برخورد شود.
وی به واحد های فروش مکمل های غیر مجاز ورزشی اشاره کرد و گفت: لیست واحد های فروش غیر مجاز مکمل های ورزشی تهیه و جهت برخورد قضایی به کمیسیون ماده ۱۱ تعزیرات حکومتی داده شود.
محصولات فاقد پروانه سلامت نباید به چرخه بازار بازگردد
مدیر نظارت بر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: هزار و ۴۸۰ مورد نظارت در سطح داروخانه ها انجام شده است که از این تعداد ۱۰ مورد تجهیزات و ۱۲ مورد داروی قاچاق به ارزش ۳۰ میلیون تومان شناسایی شد.
شیلان مظفری عنوان کرد: در دارو خانه ها به وجود بنر و بروشور های آموزشی و تبلیغاتی تاکید داشته و در این مکان ها اجرا شده است.
وی به محصولاتی اشاره داشت که فاقد پروانه سلامت هستند و گفت: محصولاتی که پروانه سلامت وزارت بهداشت را نداشته باشند به منزله تقلبی بودن آنهاست و نیازی به آزمایش این محصولات جهت بازگشت به بازار ندارد.
نظر شما