پیام‌نما

وَيْلٌ لِكُلِّ هُمَزَةٍ لُمَزَةٍ * * * وای بر هر عیب‌جوی بدگوی! * * * بسى واى بادا به هر دو جهان / بر آن عيب‌جويان هرزه‌زبان

۲۹ دی ۱۳۹۵، ۱۱:۵۸

با حضور سعیدی کیا؛

۳۵۰ ملک مسکونی به ساکنان نایبند جنوبی بندرعباس واگذار شد

۳۵۰ ملک مسکونی به ساکنان نایبند جنوبی بندرعباس واگذار شد

بندرعباس - رئیس بنیاد مستضعفان کشور گفت: ۳۵۰ ملک مسکونی به ساکنان نایبند جنوبی بندرعباس واگذار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سعیدی کیا ظهر چهارشنبه در مراسم واگذاری املاک مسکونی به مردم محله نایبند جنوبی در بندرعباس، با اشاره به تاکیدات امام راحل (ره) و منویات مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از محرومان و اقشار ضعیف جامعه بیان داشت: در قالب طرح حمایتی اهدای اسناد، در این مرحله تعداد ۳۵۰ فقره قرار داد واگذاری اراضی تصرفی محله نایبند جنوبی بندرعباس با عنوان هدیه مقام معظم رهبری به واجدان شرایط اهدا شد.

وی با بیان اینکه محله نایبند جنوبی بندرعباس یکی از محلات قدیمی بندرعباس بوده که ساکنان آن از چندین سال و از زمانی که آب و برق وجود نداشته در این محله سکونت داشته اند، اظهارداشت: واگذاری این اراضی از خواسته های چندین ساله مردم این محله بوده، واگذاری آن به ساکنان این محله که از اقشار ضعیف و کم درآمد جامعه هستند، در دستور کار بنیاد مستضعفان قرار گرفت.

سعیدی کیا گفت: متراژ تقریبی اراضی واگذار شده حدود ۲۰ هزار مترمربع و ارزش آن بیش از ۸۰ میلیارد ریال برآورد می شود که میزان مالکیت بنیاد ۲دانگ است و با هدف تقویت توان اقتصادی خانواده های ساکن در این محله و به صورت رایگان به واجدین شرایط اهدا می شود.

کد خبر 3880548

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha