پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ دی ۱۳۹۵، ۱۱:۴۷

معاون توسعه و پشتیبانی آموزش و پروش خراسان شمالی:

۱۵۲۰ کلاس درس در خراسان شمالی برای اسکان مسافران تجهیز می شود

۱۵۲۰ کلاس درس در خراسان شمالی برای اسکان مسافران تجهیز  می شود

بجنورد- معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پروش خراسان شمالی گفت: یک هزار و ۵۲۰ کلاس درس در ۱۸۰ مدرسه استان برای اسکان مسافران نوروزی تجهیز می شود.

عبدالله رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با به بیان اینکه عمده کلاس‌های تجهیز شده در بجنورد است، اظهار کرد: امسال تجهیز کلاس‌هایی برای اسکان مسافران در گرمه و جاجرم نیز در دستور کار قرار دارد.

رحیمی افزود: این تعداد کلاس در ۱۸۰ مدرسه استان در سه رده «الف، ب و ج» در شهرستان‌های استان برای پذیرایی از مسافران آماده‌ خواهد شد.

وی تصریح کرد: همچنین امسال برای خدمات‌دهی بهتر به مسافران قرار است ۱۰ درصد، معادل ۵۰ تا ۶۰ کلاس در رده «ب» را به کلاس‌های گروه «الف» اضافه کنیم که برای این کار ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پروش استان بیان کرد: سال گذشته ۳۰۰ نفر از مسافران در هتل‌ها و ۴۰ هزار نفر از مسافران در مدارس خراسان شمالی اسکان داده شدند.

رحیمی افزود: متأسفانه سال گذشته از محل اعتبارات ستاد خدمات سفر اعتبار مناسب برای استان اختصاص داده نشد که امیدواریم امسال از این محل اعتبارات خوبی برای اسکان مسافران نوروزی اختصاص یابد.

کد خبر 3880563

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha