پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ دی ۱۳۹۵، ۱۵:۳۵

فرماندار بیرجند:

برنامه های دهه فجر با محوریت مردم برگزار شود

برنامه های دهه فجر با محوریت مردم برگزار شود

بیرجند- فرماندار بیرجند با تاکید بر اینکه در اجرای برنامه های دهه فجر باید از تکرار پرهیز شود، گفت: برنامه ها با محوریت مردم برگزار شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی ناصری پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه برنامه ریزی و تشکیل ستاد دهه فجر شهرستان بیرجند اظهار کرد: همه دستگاه های اجرایی باید در راستای معرفی دستاوردهای انقلاب به جامعه تلاش کنند.

وی اظهار کرد: باید در برنامه های دهه فجر، انتقال مفاهیم انقلاب و ترویج گفتمان های آن مورد توجه قرار گیرد.

ناصری با تاکید بر اینکه باید تفکر انقلاب اسلامی را به مردم ارائه کنیم، افزود: همچنین باید همه دستگاه های در راستای رسیدن به اهداف انقلاب اسلامی تلاش کنند.

فرماندار بیرجند استقلال، قطع وابستگی ها، توسعه، ایجاد رفاه اجتماعی را از جمله اهداف انقلاب اسلامی عنوان کرد.

ناصری با اشاره به حضور موثر مردم در برنامه های مختلف بیان کرد: باید پیوند نهادهای انقلابی با مردم تقویت شود.

وی با بیان اینکه باید زمینه حضور و مشارکت مردم در برنامه های دهه فجر فراهم شود، اظهار کرد: حرکت های انقلابی باید با محوریت مردم انجام شود.

ناصری بیان کرد: عمومی بودن برنامه های دهه فجر، ایجاد امنیت و معرفی ارزش های انقلاب به جامعه مورد توجه قرار گیرد.

فرماندار بیرجند تاکید کرد: همچنین در اجرای برنامه های دهه فجر باید از تکرار پرهیز شود.

کد خبر 3880764

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha