پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۹ دی ۱۳۹۵، ۱۷:۰۰

وزیر آموزش و پرورش:

باید جامعیت حضرت امام را به نسل جدید بشناسانیم

باید جامعیت حضرت امام را به نسل جدید بشناسانیم

وزیر آموزش و پرورش گفت: باید ما شخصیت واقعی امام را نشان دهیم نه اینکه هر کسی با سلیقه خود اندیشه حضرت امام را بیان کند.

به گزارش خبرنگار مهر،  فخرالدین دانش آشتیانی، امروز در مراسم پانزدهمین بزم اندیشه که در سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی برگزار شد، گفت: امام خمینی (ره) بینش عمیقی به نظام تعلیم و تربیت داشته اند.

وی افزود: باید جایگاه نظام تعلیم و تربیت را در مکان اصلی خود قرار دهیم که همه نهادها در این موضوع وارد شوند.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: موقعی که می گوییم آموزش و پرورش مسیر رشد و توسعه کشور را تعیین می کند باید تمام نهادها نیز مشارکت داشته باشند. خیلی از کشور های دنیا سرمایه گذاری زیادی بر روی نظام آموزشی کرده اند.

 وزیر آموزش و پرورش گفت: در نظام تعلیم و تربیت الگوهایی توانسته اند بر روی دانش آموز تاثیرگذار باشند.

وی افزود: شخصیت حضرت امام (ره) شخصیت جامعی است که باید به ابعاد مختلف آن پرداخته شود، اگر تک بعدی نگاه کنیم جفا کرده ایم.

دانش آشتیانی بیان کرد: متاسفانه در جامعه در شرایط کنونی برخی ها تصویر امام را پشت سر می گذارند اما اندیشه های امام را زیر پا می گذارند.

وی تاکید کرد: باید ما شخصیت واقعی امام را نشان دهیم نه اینکه هر کسی به نحو خود اندیشه حضرت امام را بیان کند.

دانش آشتیانی بیان کرد: هر کسی در عرصه های  مختلف برشی به اندیشه امام خمینی (ره) زده است و با سلیقه خود آن را بیان می کند.
 
وی خاطر نشان کرد: وظیفه ما خیلی سنگین می شود چرا که باید جامعیت حضرت امام را به نسل جدید بشناسانیم.

کد خبر 3881031

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha