پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۰۵

سرپرست معاونت اداری، مالی وزارت علوم منصوب شد

سرپرست معاونت اداری، مالی وزارت علوم منصوب شد

وزیر علوم طی حکمی محمد حسین امید را به سمت سرپرستی معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمد فرهادی وزیر علوم در حکمی محمدحسین امید را به عنوان معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

«نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی در امر آموزش عالی، با حفظ سمت رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، مسئولیت سرپرستی معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز به عهده جنابعالی محول می شود.»

شورای عالی انقلاب فرهنگی با پیشنهاد وزارت علوم اخیرا وی را به عنوان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی منصوب کرد.

کد خبر 3884403

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • hossini US ۱۷:۱۹ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۳
      0 0
      سوالی اصلی اینست که آقای امید در وزارت علوم چه اقدام شاخصی داشته که بزرگترین دانشگاه کشور را به ایشان سپرده اند> ایشان چه تجربه در دانشگاه علمی کاربردی داشته است ؟ ایشان مکر ابرمرد است که همزمان دو پست کلیدی کشور را برعهده داشته باشد؟ در هیچ دوره ای حتی زمان محمود احمدی نژآد هم این اندازه قحط الرجال نداشتیم.